kokobom hahaha :P

Haha vet itne vad det är med mig idag, är super trött och super speedad på samma gång.. Bör äta men är inte riktigt sugen på att fixa någon mat. Är faktiskt inte ens hungrig om man känner efter, vet inte ens vad jag skulle vilja äta.. Jag är hel snurrig idag. Ska hitta på något gott och lämna datorn =) 

Halva veckan har redan gått..

Halva veckan har redan gått men för mig är det som måndag =) Sega förläsningar idag men slutade 1½ timme tidigare så det var skönt =) Hade en mycket trevlig lunch med massa "tjejsnack" med Annica och Fredrik skit kul ;)

Inte så mycket för mig idag, väntar poå att göra middag och att Greys ska börja ikväll =) Säsongspremiär =D

Happy <3

Har varit hemma i en timme nu, nästan 6 timmars restid hem. Men jag klagar inte på en sekund! Har haft en helt underbar helg hos Gabriel =)

Gått på rundturer i stan och han har visat mig fästningen =) Stunder av guld har det varit, utsikten och stämningen när vi två satt på fästningen är det inte mycklet som klår..

Haha så roligt när Gabriel vekrligen försökte övertyga mig om att Tvååker inte är på landet, då kommer en traktor och åker förbi, och traktorn har ett släp fullt med riktigt fina svartvita kossor! Haha det gick jätte bra att övertyga mig ;) Hahaha sen visa ju jag vilken fegis jag va när vi åkte moppe, de va riktigt kul läskigt ;)

 Har upplevt stunder som är så speciella för oss så ingen annan skulle någonsin förstå! Kommentarerna, blickarna, stämningen, underbart är ordet! Älskar min underbara pojkvän! <3



   





   

....

Så himla seg dag idag.. Seminarium hela dagen riktigt segt, tur man har sköna personer iklassen som livar upp stämningen på lunchen =) Jag ahr ätit och diskat inte mycket mer kvar att göra ikväll.. Vill inte lägga mig hur tidigt som helst men vill ändå att tiden ska gå fort =)

Åker till min pojk imorgon och stannar till på tisdag ska bli hur mysigt spm helst! Har verkligen längtat! <3

mooupmooup

Rastlös och överenergi helt plötsligt.. Va påväg att somna vid sju tiden men nu är jag as pigg! Skulle vilja ut och gå eller något men vill inte gå ensam, får inte gå ensam för min mor heller nu när det är mörkt.. Ska försöka hitta mig någon typ av träningsform här uppe också.. Det känns lite tomt på kvällarna när man inte går till hallen längre. 

Men men tiden går lite iaf.. Vill dock inte fastna vid datorn har skola imorgon.. Till fyra =( Inte så kul en fredag men jag ska inte klaga har lyxigare vecko schema än dom flesta jag känner =)

Kom på vad jag kan göra.. Ska börja läsa "När jag hör din röst" alltså den andra boken i Twilight serien =) Göra Nahla glad och stolt =)



storhandling

Seg dag.. Plugget har tagit minimal ansträngning idag. Börja plugga men vill prata med min ängel så ringde honom och prata i 1½ timme =) stackaren mår inte så bra =( hoppas det blir bättre till på lördag =) Efter vi pratat blev det lunch och en lång cykel tur bort till Lidl där jag storhandla! Kött, köttfärs, pasta, korv mm.. Fick hur mycket som helst för under 300 lappen ;) Gillar när jag är ekonomisk och när man sen får motion på köpet är det bara ännu mera plus ;)

Har dessutom bestämt mig att försöka sluta med skräp dvs. Godis, chips, läsk och energidrickor. Godtagbart är popcorn, saft och loka =)  Ska verkligen anstränga mig för tror att det är många som tror jag inte klarar av det ;) Men ska ju försöka göra som Josse och gå ner 10 kg till jul ;) Håll tummarna =)






Glass är ok ibland också förresten (a)

3 dagar kvar..

Nu är det ändast tre dagar kvar, vid denna tiden på lördag sitter jag på tåget och förmodligen halvsover ;) Längtar verkligen!

Inte så mycket att skriva har ont i nacken och i huvudet och är så hungrig att min mage bara skriker!! Ska göra mig broccoli och bacon sås till middag =) ska bli väldigt gott.. sen slöa framför tvn eller en film =) Har verkligne ingen ork mer idag känner jag.. Kan vara min sockerabstinens också det mest sockerrika jag fått i mig var en poklagris skruv =P

Nej nu ska jag se till att få i mig något i magen =)

=)

You make me happy when skies are grey.. <3

Måndag; men det är kul ändå!

Så var helgen slut.. Men jag klagar inte för det innebär bara att det är närmare till nästa helg =D Så idag har jag inte gjort så himla mycket, tog mig själv en sovmorgon sen har jag suttit vi skolböckerna eller telefonen hela dagen =) Har fått mycket plugg gjort, ska eventullet göra lite mer senare, men inte jätte troligt ;)

Hahaha de va kul för jag följde med Annica på en lägenhets visning idag. Så när jag står utanför hennes port tänkte jag att jag skulle pumpa upp mitt däck lite.. Så kom det en kille på moped (låt inte moped avgöra åldern han va ca 25-30) han kom iaf inte in för han hade inte någon portkod så fråga han mig. Men jag kunde den inte heller. Så han fråga om jag hade punka men sa bara att jag va dålig på att pumpa, så han erbjöd sig att hjälpa till. Är ju inte dum och tackar nej. Så han börjar pumpa och förklarar att pumpen är till för en cykel med mindre/större ventil (minns inte) men han pumpar på iaf.. Så helt plötsligt går ventilen sönder och all luft försvinner ur däcket. HAHA lite små panik infinner sig. Men han säger eftersom det var hans fel så ska han fixa det så han går och snor en ventil från en annan cykel och pumpar upp mitt däck igen! Det var både roligt och snällt =)

Greys Anatomy som gäller nu sen ska jag göra korvstroganoff =)

Grrr :@


Tokig på sånt där!! Skärpning, så jävla typiskt killar!!






naaaw <3

Tittade bara på skoj när jag läste mitt horoskop men gillade utkomsten så vill lägga upp det =) Ett test på hur bra man passa ihop.. Och ja jag vet jag råka skriva Gabriel fel ;)





<3

Lördag

Seg lördag, har tvättat, skurat golvet och hängt foton.. Inget spektatulärt direkt. Blir rester från fredagsmiddagen idag, gott. Sjukt seg och dempad idag faktiskt, saknar mamma och pappa och helgerna i hallen.. JAG ÄLSKAR HANDBOLLEN <3





Saknar till och med att spela och det har jag inte gjort på länge..

Mat

Jag tycker det är roligt att göra mat =D och om jag får säga det själv så är jag ganska duktig (a)





Ocharmig men så ser det ut ;) början på min pastagratän med kyckling =)


Gott =)

 



Fredagsmys mat =)



Ja jag har lite små tråkigt ;) Målade förövrig ramarna till bilder på Tiara.. Jätte fin ska hänga upp dom imorgon =)


Fredag =D

Som sagt fredag idag, skönt! Inte för att det egentligen spelar mig någon roll om det är fredag eller måndag. Det enda som ändras är utbudet av program på tv. Sorgligt. Det kommer att bli min första helg här uppe utan att jag får besök. Segt. Men men har ju massa filmer och serier på dator och en fet ortopedi bok att läsa så jag ska nog kunna underhålla mig själv. Ska dessutom tvätta, det behövs kan jag lova.

Jag är så himlans trött. Jag förstår inte, har bara haft skola på eftermiddagen ju. Men det jag vet är att jag saknar min Gabriel väldigt mycket nu.. Det enda positiva i den situationen är att jag får träffa honom nästa lördag!! =)Längtar sjukt mycket.. Ska sätta mig lite senare och fixa lite mer på min överraskning till honom, inte värsta grejen men jag tycker det är för himla gulligt av mig ;)




Ska iaf lyxa till middagen idag och göra tacobiffar men ungsstekt potatis och bearnaisesås, gott! Sen ska jag se i affären om jag inte hittar nå annat smarrigt som jag kan tugga på till en film ikväll =)


Pluggpluggplugg

Gick upp halv åtta idag trots att jag inte började förens 10.15. Duscha åt och plugga i en timme. Fick mycket gjort men nog inget jag gör igen, humöret nu på eftermiddagen har dalat pga trötthet.. Har suttit nu på kvällen ett tag också, som sagt fått mycket gjort men nu värker huvudet. Ska gosa upp mig i soffan framför tv:n med cola och popcorn =) Måste ju ladda energi för en heldag imorgon på nytt ämne, ska börja på ortopedi delen, kul faktiskt! Roligare än invärtes medicin hoppas jag iaf =)

Nu ska jag kolla tvtablån om det är något bra på tv efter nio eller om man ska kolla en film =)

Tisdag eftermiddag

Va och plugga och umgicks med Annica, blev både mycke plugg och snack.. =) Gick med henne till en tatueringsstudio i stan blir lite sugen på att göra en till ;)

Blomman va precis här och hämta sina sista grejer och lämna nyckeln. Så nu ska jag ut en sväng medans det är ljust och innan jag blir för hungrig på middag =)

Tisdag

Åh lite små segt att dra sig upp sängen förut men kom upp och har hunnit plugga lite ätit frukost och duschat.. Nu är det strax dags för ett energi tillskott igen och sen till skolan och plugga med Annica =) Gav så väldigt mycket att plugga med henne så det är något vi ska göra oftare =)

Nu blir det makaroner och ketchup, och fräsha upp mig lite =) Skriver mer sen kanske =)

Hemma i V-ås

Nu är jag hemma i V-ås igen, skönt! Blomman ringde mig när jag satt på tåget upp hit och sa att han hade fått sin lägenhet, skönt så jag får får min lägenhet för mig själv =D

Så väldigt skönt har det varit att vara hemma, har hunnit träffa massa folk och umgåtts med familjen! Va och kolla när min bror tränade igår, men vad han träna riktigt är en annan femma.. Jag fick iaf göra lite kullerbytter vilket jag inte gjort på flera år! Hur kul som helst! Det var lite nervöst att se min bror och hans kompis göra volter och sånt trodde ju dom skulle bryta nacken =O

Har fått låna Elins gamla mobil, så glaaad! Höll på att bli tokig på min förra den jag va tvungen att ha innan. Så stort tack till min älskade Elin ;)

Nej jag ska fortsätta att kolla Hollywood fruar och störa mig lite på det tror jag ;)




Jag är glad idag =) Och min pojk är största anledningen <3


Tiara <3

Åååh alltså helt ärligt, min guddotter Tiara är bland det sötaste som finns! Så himla gullig även när hon gnäller.. Älska att vara hemma hos Nathalie få sitta och gosa och leka med Tiara, snacka blaj och seriöst med Nathlie =)

Sista dagen hemma nu idga på ett tag iaf, åker till v-ås imorgon igen. Blandade känslor om det faktiskt..


Om två veckor idag är jag på västkusten hos min pojk <3

Nice =D

Har varit lite svårt att skriva de senaste när min inneboende suttit vid datorn 24/7 och kollat efter lägenheter. Först fråga han mig om det var okej att stanna till början av november vilket jag snällt nog sa att det var, sedan tog jag en två timmars tur bort till ÖB och när jag var tillbaka så lutar det åt att han flyttar redan på måndag =) Vore lite skönt faktiskt.

Igår, fredagkväll, efter en halv grinig dag så blev det en total lyckad kväll! Hade så sjukt kul med tjejerna! ET shoten, Midori med mjölk och Asti martini gott!! Något jag är tveksam om jag ska göra igen är dock att grogga på vodka och xider ;) Hahaha sjukt kul iaf, tack tjejer! <3


Ska åka och träffa min sötaste guddotter och hennes underbara mamma nu snart! <3

Det är så skönt att vi löser saker så lätt som vi gör, kan glömma ganska fort.. <3


Tempo

Shit va förläsningen fort idag inte, tiden men tempot! Herre min gud.. Aja fick min väldigt dyra böcker idag iaf =) Åker hem till helgen inte så mycket mer att skriva om nu =)


1 månad <3

Det blir en liten sammmanfattning om helgen och så.. Underbart att få vara med tjejerna i helgen, verkligen saknat dom mycket, märks att dom saknat mig också. Det  va flumm med dom och ungar av alla åldrar, småbarn är så snuskiga nu för tiden ;) Haha!!

Blev ju utnämnd till årets ledare! Så kul att man får uppskattning för det man har gjort i och för klubben =) Hahaha skaka dock som ett asplöv när jag fick gå fram och ta diplomet :P Men de va kul =)


Fick inneboende igår, funkar bra. Trevlig kille =)

Sen så är det faktiskt idag en månad sen jag och Gabriel blev tillsammans på riktigt =) Tiden går fort, hopppas den fortsätter gå fort så det inte tar allt för lång tid innan vi ses igen =)<3


Katrineholm

Jippi idag är det Katrineholm!! Längtat verkligen, ska bli jätte kul. Ska få tillfällig inneboende på söndag eller måndag också, får se hur länge det blir. Inte allt förlänge hoppas jag. Men ska bli kul att det kommer hit någon från mina hemtrakter som är en schysst kille man kan umgås med ibland kanske =)

Det absolut värsta jag vet är när människor jag tycker om mår dåligt, vill göra allt jag kan för ni inte ska må dåligt <3

Wihooo

Blev på ett himmla bra humör när jag kom från skolan! Fick sällskap med Annica till mig sen cykla jag tillbaka till skolan för att hämta ett klister märke till studentleget så jag kan åka gratis till Eskilstuna imorgon. Tjänar typ 70 spänn på att man åker gratis dit när jag ska till K-holm. Har även fixat så mitt kontrakt till lägenheten åter är i min ägo, det var på tiden! Så nu är jag iaf på toppen humör och väntar på att tiden ska gå lite så jag ska äta middag =)

Är också glad för jag boka min biljetter till min pojk nu, åker till honom den 26! Längtar =) ÅÅÅÅH sen så valde DeAnna Jesse igår!!! Helt rätt kille! Tycker jag iaf =D


Grinig

Shit alltså har blivit mega gring nu på eftermiddagen, annars har det varit en bra dag.  Klarade inte den j*vla anatomin nu heller, fotens fel. Aja en gång till skadar inte men tråkigt som fan! Sen så skulle jag lämna in min mobil telefon för att dom skulle fixa den MEN det va fuktskador och dom kan inget göra. Får inte byta mobil förens i januari och jag avskyr min gammal som jag måste ha =/

Positva saker idag är väl dock att jag hade väldigt trevligt i skolan och att jag gjorde supergod middag. DEt var väl det som va positivt.. Eller jo! Bachelorette är ikväll! Det är kul! Men kommer ju bara sakna G då :( Åh jag är inte optimist alls idag. Kanske blir bättre imorgon. Blir defenitivt bättre på fredag iaf! KATRINEHOLM =D

Aja ska inte sitta här och klaga, på med mjukisar och ner till min favorit plats vid ån i stället och titta när solen går ner! För kommer bara känna att jag måste plugga här hemma och det orkar jag inte ;)

 

 

Ska nog tjocka i mig något gott sen =)


Rumpirumpi





Hihi

Tisdag

Seriöst tråkig föreläsning.. Höll på att somna flera ggr och det var inte ofta jag lyssna på det han sa. Men men imorogn har vi Johanna hela dagen så måste ladda upp hjärnan för då kommer det att gå fort vill jag lova!
 

Är trött och vill vila, men det är fest på kåren ikväll ve tinte om jag ska gå. Blir troligen inte att jag gör det men vore kul att träffa lite av folket här uppe. Aja får se. Tänkte iaf bege mig på stan så jag kan lämna in min mobil får krupp på min gammla som jag måste använda..

Förövrigt är min lillasyster elin för jävla söt!


RSS 2.0