Första skoldagen

Så idag drog skolan igång igen, skönt faktiskt! Kul att få se lite av hur det är med Rookies på skolan, missa ju alla Rookieveckor när jag börja men hänger inte läpp för det! Vi har ganska så snäll "nollning" på våran skola faktiskt.

Sjukdomslära är denna första kursen som kommer att ta halv terminen. Stor tenta kommer det bli sen i oktober, första tentan på 15 hp. 9 veckors plugg som man ska memorera.. Det värsta av allt var dock att se priset på böckerna till denna kurs! Hitta bara två av dom och dom kosta 718kr respektive 997kr SJUKT! Men men så är livet. Sen blev jag glad när jag såg jag klarade tentan så bra som jag gjorde, klarade med god marginal =)

Nu är jag trött, seg och hungrig.. märks skolan har börjat! Ska slänga ihop någon god kyckling gryta sen tänkte jag, gå igenom anteckningar (är tanken att jag ska iaf) och slappa framför TV:n. Skönt att vardagen drar igång faktiskt!

Juste så söta min människor är, blir ju så rörd av er! <3

Söndag

Vilken trist söndag det helt plötsligt blev = / skolan börjar imorgon vilket iofs ska bli kul på sitt sätt men ovant då jag varit ledig i 3 månader, kör dessutom igång med en 4 dagars vecka!  Sen blir det Katrineholm och träningsläger i helgen iaf! Ska nog dra på mig skorna och kasta lite boll, känner lite sug.. Men får ju träffa min tjejer också! <3

Men det som gör det tungt är inte att det är söndag eller så utan att Gabriel åkt hem nu.. Underbara dagar med  dig! <3

=)

Bara går runt å är go å glad och myser med min grisekno <3

Han gör pannkakor som jag ska äta nu =)




Woho

Halloj, seg på att skriva jag vet.. men har varit hos Tess i skåne sen i Lördgas, 8 timmar tog det för oss i bilen ner.. Ska inte skriva så mycket om vad som hände, för allt som kan hända hände typ! Skit kul! Ska lägga upp lite bilder eftersom en bild säger mer än tusen ord ;)

Kom iaf hem för inte så länge sedan, håller på i tvättstugan, jippie 8-) men det går mig inte så mycket för jag är glad ändå =) Min Gabriel kommer ikväll och jag fick reda på att jag klarade Rörelsevetenskaps tentan =D Happy as can be! Ska inte skriva så mycket tvätten kallar och mitt kylskåp är ganska så tomt!


(Bilden men mina uråldriga Tyroldbyxor måste förresten föklaras, det är kaffe och inte kiss.. Råka tippa hela koppen i knät, brändes som fan!)


Hemma =)

Så var man hemma igen =) känns lite udda att inte ha sina saker här och så, men det är fortfarande hemma tycker jag =)

Åkte till hallen igår, kul att träffa alla speciellt Fanny =D fick världens bamsekram av henne.. Saknat henne väldigt mycket!

Nejmen det som jag tyckte verkligen var roligt igår va att min polare Homer smsa.. Inte gjort det på evigheter. Så jag fråga vad han ville, för han höll på att fråga hur länge jag skulle va här och sånt.. Så kom det fram att han tänkte fråga om jag ville gå på blindate!! Hahaha!! Det va tydligen en kursare till honom som tyckt jag va söt och smart som Homer är (?) så tyckte han att vi kanske kunde träffas eftersom vi båda va bra människor.. Haha lite roligt =)

Oroa dig inte, sa nej ;)

Segt..

Vakna av mig själv 07.20 tyckte det va lite tidigt att gå upp så somna om och gick upp klockan 10, ganska så skönt att sova =)

Har gått väldigt segt att plugga idag, inte alls sugen på det men pluggar lite då och då =) Gör nästan allt annat, städar, diskar, går ut och packar ner saker.. Är bara så väldigt trött och längtar hem till familjen!

Vi har väldigt fint väder här idag, typiskt när dom som varit här åkt.. Inte lika kul att gå ut och sitta själv.

Åker iaf hem till Tyresö imorgon =D

Juste! Har gjort en jätte snygg powerpoint film om 98orna, ska försöka lägga upp det på deras hemsida sen =D Nej nu ska jag väl ta mig i kragen och plugga på alla musklerna ;)

<3

Satt nu och fördrev tiden på datorn så hitta jag till Nathalies blogg som hon döpt om..  I alla fall å kom jag å tänka på ett fint inlägg hon gjorde om mig i början på hennes graviditet, så väldigt fint!

Jag fick ju som sagt hedersuppdraget, fick bli lilla underbara Tiaras gudmor. Vissa kanske tycker det inte är så stor sak men för mig är det det!

Nathalie är en av dom bästa människor jag känner, jag litar och vet att hon ställer upp till 100%. Det gör jag för henne också. Kommer aldrig glömma dagen jag fick reda på att hon va med barn eller dagen Tiara föddes. Har upplevt mycket med Nathalie och vet att jag kommer fortsätta göra det resten av livet, för mig blir du inte av med! ;) Som sagt är du en av dom bästa människor jag vet och med dig som mamma vet jag att Tiara kommer att bli detsamma! Mycket kärlek till er båda! <3


Lugn och ro igen!

Hahah nä skoja, mer att det är tystare nu =) Trevliga och lugna dagar med Madde här, lite sömnbrist dock pga sena nätter och armbågar =P

Jag är himmlans trötter och inte så himmla motiverad för saker just idag men så kommer man på att det bara är 8 dagar kvar nu så blir man på bättre humör =D<3


 

Gjorde en väldigt god hallonpaj igår! Ska lätt göras om men har ju en bit i frysen som akn avnjutas innan dess =D

Slöare får man bli

La oss vid3 tror jag, vakna vi 8:15 och gick in i duschen..  Satte mig i soffan med flingor och skulle plugga men somna när jag ätit upp.. Den har fortsatt lika inproduktivt. Det blir bättring imorgon när madde åker hem.

Tenta på torsdag sen åker jag hem och träffar familjen, saknat dom! Åker till skåne på lördag.. Hoppas resan rullar på bra och fort längtar nämlingen tills när jag kommer hem därifrån, väldigt mycket!



Min Elin och jag :)

"Sa du fitta?"

Hahaha ja inte så fin replik kanske men de gjorde att vi fick i oss drickan ordentligt ;) Haha

Har haft trevlig sällskap nu sen i Torsdags, Tess va här och hittade på lite bus sen när hon åkte i lördags kom Madde =) Lugnt så det bara skriker om det.. Sitter oftast med varsin telefon och smsar och pratar med annat folk, precis som det ska vara! ;)

Var himmlans duktig idag måste jag säga, gick upp halv nio duscha och plugga till 11.40, IMPONERANDE för att va jag ;)

Ikväll blir det snabbmat och hallonpaj på menyn =)


Tenta

Shit alltså! Först hade jag värsta bra känslan kunde allt! Sen kom biomekaniken.. PANIK!!! Hoppade över den och gjorde motorisk kontroll och beteendevetenskap de gick bra. Sen gick jag tillbaka till biomekaniken, så efter långt grubblande tror jag att jag lyckades få ihop lite poäng på dom också, håller tummarna att det går vägen denna gången, orkar inte plugga "skiten" igen ;)

Nu ska jag bara vara resten av dagen, köpa lite cola och slappa i soffan =) Imorgon blir det ju dags att plugga igen o  även tvätta, men sen kommer Tess iaf =)

Skulle lagt upp en bild på hur jag såg ut när jag plugga igår men dom va inte vackra ;) SÅ det blir på min goda middag istället =)

Energi givande :)

Dagen innan tenta

Imorgon är det tenta har inte gått ipp för mig än, inte ens nervös =S haha bra det kanske brukar ju vara det nämligen..

 Det rullar på här va ute på min vanliga morgonpromenad, gick fort idag eftersom jag "följde" efter en lite mer feminin kort man med superblonderat hår.. Hahah.. Jag tror han trodde jag följde efter honom. Lite kul.

Porttelefonen ringde precis och jag höll på att skita ner mig, men fick iaf chansen att svara denna gånge =D Björn jag lyckades öppna åt någon ;D Ska glo lite tv, laga supergod mat, läsa igenom mina papper, glo ännu mer tv och sen sova =) Eller Jennie ska ringa och skvallra lite för mig först (a)

Utsikten :)
Så få fint på kvällen =)

Officiellt tillsammans

Hmm konstig känsla, aldrig varit det förut men jag är glad =)
Sötare och gulligare kille får man leta efter =) <3

Är förövrigt duktig med mina morgonpromenader bättre på tiden med en minut på rundan imorse ;) ändå nackdelen är att jag bränt kinderna lie i solskenet ;) Sak bättra mig på bloggen men just nu händer det inte så mycket hos skönt för omväxlingskull =) Ska lägga upp bilder på mina mat, lite stolt äver min matlagning ;)

RSS 2.0