Måndag = ny vecka

Gick upp och kolla igenom hemtentan lite, knalla iväg för att skriva ut den och lämna in den. Sedan dess har jag typ inte gjort ett skit, såg Flickan som lekte med elden. Inte alls lika bra som som män som hatar kvinnor men den va ett bra tidsfördriv på eftermiddagen =)

Imorgon börjar en ny kurs. Ska bli kul, den här kursen verkar rolig. Det är en ren sjukgymnastikkurs så bara det är ett bra teckan ;)

Första advent

Är riktigt trött i dag somna inte förens kvart, tio i fyra imorse.. Överenergi i kroppen. Gick upp vi halv elva och har suttit pö om pö med hemtentan. Nu är jag så gott sm klar ska kolla igenom den imorgon bara innan jag går upp till skolan och lämnar in den, ska passa på och hämta min godkända sjukdomsläratenta också =D

Kvällen går i lugnetstecken har dock inget adventsfika men tänkte slå till på det imorogn istället och verkligen njuta av att jag är klar med hemtentan =) Lite tändaljus och så blir det iaf =)


Sicken jäkla ide!

Polarn och Pyret´s glass och osteoporoscenter! Klockrent!
För er som ej fattar googla osteoporos ;)

Tråkkväll

Men den räddad Niklas och Windows moviemaker! =D Kommer bara inte på hur man lägger upp filmen på bloggen ;)

Saknar min Niklas.. <3

lördag

Idag blev det min vanliga sovmorgon.. Sov lite oroligt inatt.. Har kommit lite längre på min hemtenta, den ska vara inne tisdag morgon innan 8.00 så det ska jag nog ordna. Är lite skoltrött nu och längtar till praktiken i vår faktiskt =)

Blir eventuellt lite mer plugg sen, kött och potatis till middag och sedan film =) Tomten är far till alla barn går på tv men har också tankat flickan som lekte med elden, får se vad det blir för någon eller så blir det å se båda ;)

Ser framemot nästa vecka! Ny kurs börjar och så kommer Nahla! Flumm och sen så New Moon på bio, va evigheter sen hon å jag va på bio tillsammans faktiskt, lite våran grej ;)


hahahaha sååå kul!

Gabbe | En dag i taget säger:
-hahahaahah
-skrev fel till björn:$
-nu har jag ju tid  men innan gjrode jag de när jag ville ha kuk  
kul*!!
haha.. kul!!*

-om körteori
-haha:$
-JAG SA JU ATT DU VA BÖG  :D/björn
-:(


Förlåt men det där var ju bara för kul!! Höll på å ramla av sängen ;)

Kan ingen spola fram tiden?

Jag längtar till jul och nyår! Få komma hem träffa vännerna och familjen (Älskling du ingår under familjen). Äta julmat och känna den riktiga mysstämmningen som finns vid julen!

Först så blir det en kort helg hemma runt den 11, sen åker jag hem den 17:de och stannar till runt den 5:e eller något sånt =)

Torsdag

Hade ingen lust å hoppa över en sovmorgon för att gå till skolan och spela bingo. Hålla jag går tredje terminen på högskolan, spelar man bingo på föreläsningstid då? Fast det är iofs en psykologikurs och dom är lite speciella :P

Vet inte vad det är men känner mig verkligen inte på topp.. Humöret är väldigt lågt och jag känner inte för att göra något alls.. Kan bero på att jag känner mig ensam här, att jag inte har något att göra, att jag saknar Gabriel eller p-pillren. Man kan ju tydligen bli lite deprimerad av dom.. 

Aja ska väl försöka ta tag i min dag =) Om inte annat så har jag x-antal osedda filmer på hårddisken ;)

Bläää

Inte toppen humör idag, blir inte så himla mycket bättre när man tänker på alla dyyyyyyyyyyyra böcker man behöver till skolan.. Imorgon blir det att punga ut 1500 för fyra böcker och det är ungerfär 4 till som behövs införskaffas.. Aja vad ska man göra? Har jag tur har min lilla bästis böcker jag kan låna..

Måste börja på min hemtenta också.. Gör det senare..

Glad glad glad

JAG KLARADE SJUKDOMSLÄRATENTAN :D!!!

Hemma

Jobbigt att åka, skönt att komma hem.. Blandade känslor..

Tåg blev försent så kom hem 1½ timme senare än först planerat. Segt.

Har inget mer att skriva förutom att jag älskar min ängel och vill helst av allt inte lämna honom.. <3







Tjejen i rosa sprang förbi och sa att hon trodde nog att det blev en jätte snygg bild på henne ;)

Ullared

Igår var vi i Göteborg hela efter middag, kolla på Gabriels match i Lisebergshallen och sedan gick vi på Liseberg hela kvällen. Så mysigt med alla ljusen och sp men det var liter för mycket folk. Sen blev det en flummig resa hem, emn det var bara kul ;)

Nu efter en låång sovmorgon ska vi snart åka iväg till Ullared, ska bli kul å se det på riktigt =)


Jag tänker på dig och jag skulle kunna göra allt för dig <3


Hos min plutt i varberg/tvååker

Nu ligger jag å putten kollar på Ullared, han är så fascinerad av det! ;) Va ute och promenera och jag flumma sönder! Hahaha as kul ni som känner mig fattar ;) Smakade Sour Cream och Bearnaisechipsen, helt okej  men det tyckte inte Gabriel när jag försökte pussa honom! Hahahah ;) Nu blir det som ängel säger; Fredagsmys! Framför idol och troligen en pizza senare ( så får jag stå ut med cirkus möller också för Gabriel tvingar mig-.- ;) 

Tack Absolut ida

Tack för att du hjälpa mig med nya header =) Jag gillar den och det är allt som räknas ;) haha

Helt världelös på att trixa med sånt där tekniskt.. Satt och pyssla med den där filmen jag börja med, blev klart och jätte nöjd.. Sen var det något som knäppa =/ Aja!

Ringa pappa nu och kolla ställningen i handbollen =) Sen fixa det sista, sova sen bär det av!! =D <3

Torsdag

Faktiskt en rolig dag i skolan idag =) Hade seminarium om en jätte dum uppgift men lite klokare blev man nog om den stora uppgiften vi ska göra =) Gick å handla direkt efter så ska göra mig lite mackor och så till morgondagens långa tågresa ;) Ska bli så kul å mysigt att åka ner! På lördag efter hans match gå till Liserbeg och kolla på julmarknaden! =D MYSIGT <3




...

Snart klar med tvätten allt hänger på tork nu =) Såg Män som hatar kvinnor förut, sjukt bra film! Typ det jag roat mig med idag, film och tvätta. Tråkig idag men imorgon är det skola inte för att jag ser fram så mycket mot de heller.. men men nu är det matdags!

Godmorgon

Skönt att å sova utan att ha en väckarklocka som ringer! =) Somna lite sent efter som man lång i ett telefonsamtal till 00.20, tiden går så fort när vi pratar! Den bara försvinner! =)

Drömde om barn inatt, eller att jag var med barn. Hade världens största magen och gissa vad jag fick? TVILLINGAR! Men en dröm som sagt ;)

Tvättstugan 16-19, blä, trodde den va imorgon! Haha =)

Nathalie insperar

Har sett dom fina filmer Nathalie har gjort på datorn och nu har även jag hittat programet på min dator så utan att komma särskilt långt har jag suttit där ett tag.. Power point är lättare kan jag ju säga ;) Men blir ju inte en film på samma sätt då.

Fasiken snor många ideér av dig Nathalie ;) haha <3

Film

Så nu har jag sett tre filmer och de känns väll lite bättre.. Sjukt trötter nu bara, en liten tupplur skulle inte sitta fel =)

Idag såg jag:
Butterfly Effect, en riktig bra film faktiskt. Se den.
Drag me to hell, ingen jag rekommenderar tyckte inte den va bra.
Yes man, inte heller någon höjdare direkt faktiskt.

I helgen såg jag Paranormal Activity, Fy tusan vilken usel film. Såg början först sen sluta jag tyckte den va seg, sen prata jag med Madde och hon hade hört att den skulle va as läskig så gav den en chans. Men inte fan va den läskig, visst om amn tycker sånt är obehagligt och man trissar upp den man tittar med så.. Men nej en skit film tycker jag.

Om någon undra alltså ;)


kortkort skoldag

Kortade ner min redan korta skoldag genom att gå hem vid första rasten. Ont i magen. Så är hemma nu och ska tycka synd om mig själv resten av dagen framför en eller två filmer..







Gamal bilder

Har suttit och tittat på gamla bilder! Det är lite kul =) Man får tillbaka många minnen då =)


mat

Jag är på ett väldigt bra humör =) Ovanligt bra ;) Maten står på spisen och snart är det klart. Korvgryta, typ min specialare, billigt, enkelt och framförallt gott! Så mat ska vara ;)

4 dygn kvar <3

Måndag idag och jag är "ledig" som vanligt ;) Händer inget spec idag, äta, slappa glo film ;)

Åker ner till Varberg på fredagmorgon så jag är framme vi 13 tiden =) Längtar! <3



fy

Såg på fyran ett program om en 8 årig flicka med anorexi. Tycker att det är så hemskt! Först sluta hon med godis, sen med skräp maten, sedan blev hon vegetarian och sedan slutade hon äta helt och hållet. Hon berätta att hon efter varje måltid hoppade hopprep i 1 TIMME. Hon sprang också i ungefär en halvtimme flera ggr om dagen. Hon ville gå ner i vikt men hon tyckte inte att hon var tjock. Usch så hemskt att man som en liten flicka sätter sånt krav på sig själv och att hon redan då börjar med en susseciv nedbrytning av sin kropp, långt innan hon ens vuxit klart. Det dom sa var det svåraste med att hon var så ung och sjuk var att hon inte kunde beskriva och sätta ord på sina känslor.

Tycker det är hemskt..

tråkigt väder idag alltså

Skittråkigt väder, men jag är ovanligt glad ändå! =) Har inte så mycket att skriva egentligen, för händer inte så mycket här uppe. Men idag gör det mig ingenting! =) Ska sätta på mig ett par strumpor och fortsätta med å göra ingenting, precis det man ska göra en dag som denna! =)

tända ljus

Har tänt ljus, idol på tv:n.. Bara min ängel som saknas! Nästa fredag får vi sitta och kommentera Idolerna tillsammans ;) <3



inget solsken hos mig inte

Fredag idag, blev inte superlång sovmorgon direkt. Upp till skolan och plugga med Blomman. Blev inte jätte mycket plugg, mest snack faktiskt.

Jag är nu trött, grinig och har ont i huvudet. Inte min fredag idag. Ska iaf göra god middag och knalla ner till konsum sen och köpa chips eller choklad.

Disken står och väntar på mig på diskbänken, inte lockande.

Slutar blogga nu innan jag delar med mig av mina åsikter som kan göra folk upprörda.

21.34

Jag e trööööött!! Lite ont i huvudet me.. Usch.. Men imorgon är det fredag och jag är ledig tills på tisdag! =D

Sen så åker jag till plutten nästa fredag =D Längtar!! <3

A Walk To Remember

Så sjukt vacker film! Se den om du får möjlighet! =)



"Our love is like the wind, I can't see it but I can feel it"

Godmorgon

Börja dagen med att komma upp i tänkttid :O ovanligt. Så jag har tagit god tid på mig å duscha å fixa å äta och ändå har jag kunnat gå runt nu ett tag å bara lyssnat på musik och hamnat i en god stämning för dagen =)

Har sovit bra, men fick näsblod =( Har inte haft de sen innan sommaren.. Men tror att det denna gång faktiskt beror på förkylning och inget annat.. Usch vill inte ha tillbaka den jobbiga perioden i våras då jag hade de en till två ggr i veckan under tre månader =(
Fast nu mår jag iofs bättre, är inte lika stressad och mår bättre överlag!

Ska röra mig till skolan nu, ganska tidigt men då hinner man vara lite social =)

sååå söt!!

Va ut och knalla i en timme ungefär! Riktigt skönt tills det börja små regna.. men sånt man får ta! =)


Kollade som vanligt in på Nathalies blogg (http://090429.blogspot.com) och Tiara är ju förjävla söt! Kan inte låta bli att påpeka det hela tiden. Nästa gång jag träffar dom så ska jag sno med mig Tiara (a) Nathalie kan kanske få tillbaka henne den dagen jag skaffar egen knodd ;) Älskar er båda <3


goddagens

Vakna klocken nio men tyckte jag behöver inte gå upp så tidigt på min lediga dag faktiskt, så blev inte att pallra sig upp förens 11.30 typ ;) Jag hade dom sjukaste drömmarna innan jag vakna! :O Alltså de va riktigt stört! Men ska inte skriva dom här va lite för knäppt...

Ska gör min frukost/lunch nu ;)

Tokig

Blir tokig på människor som inte fattar vinken.. ville bara få det sagt.

Tokig

Blir tokig på människor som inte fattar vinken.. ville bara få det sagt.

Mums

Tog en promenad förut, va skönt att komma ut och få lite frisk luft! Sen har gjort en supergod linsgryta till middag, känndes väldigt nyttigt och va väldigt gott ;)

Nu har jag precis fixat så jag kan ladda ner film, så nu ska jag fixa alla mina filmer själv utan att be min bror ;) Några tips? =)

Trött..

är väldigt väldigt trött.. Lite orytm i sömnen tror jag.. Inte det enda som gör mig trött men det andra kan jag ej påverka. Ska ta mig en macka nu, köpte nytt väldigt gott bröd idag =)

V-ås

Hemma i V-ås igen. Frysen full och nu väntar pojken på att jag ska ringa! Godnatt!! =)

Ny vecka

Måndag idag och jag sov fram till 12 tiden så skönt!! Idag liksom igår ska inte mycket alls hända njuta av att vara hemma och slippa diska och laga mat ;) Haha

Får se om Elin tittar förbi i eftermiddag! =) Ska åka med min pappa och handla sen när han slutat jobba, sen ska jag äta middag här =) Sen så ska min far köra mig till centralen så är det dags att bege sig till V-ås igen. Sedan dröjer det nog en månad tills jag kommer hit igen.. Ni får väll ta och hälsa på mig istället ;)

min ängel <3

Igår hade jag och min älskade ängel 3 månaders dag! <3 Tyvärr så kunde vi ju inte vara tillsammans då men vi ses snart igen! <3


Igår va vi hemma hos Jocke och bara umgicks men det slutade med att vi gick då Jocke drog fram hundvalpsögonen och bad mig följa med ut eftersom han ska till Österrike i 6 månader. Trevlig kväll! Man har det alltid trevligt med dessa människor, Jimmie är ju för jävla skön! Hahaha

Men men ska åka med familjen och handla lite nu, sen blir det nog tv-spel hemma hos bror min. Vill iaf se finalen på ensam mamma söker ;D

Hemma :D <3

Är hemma nu efter en tråkig föreläsning och en trevlig eftermiddag med Madde =) Så skönt att få va här i ett par dagar nu lite tråkigt med kort besöken faktiskt.. Mycket som ska hinnas med dock, men ser framemot min lunch med Jennifer imorgon. Kebabpizza från Alléplan det va inte igår! Sen har jag inte umgåtts ensam med Jennifer eller överhuvudtaget på huuuur länge som helst! Ska få träffa min älskade Elin också på lördag! =D Iiiih!!

Blir nog en riktigt bra helg detta, det som saknas bara är min ängel! <3





En annan sak som fick mig å tänka idag var när min klasskompis jag hade tågsällskap med idag berätta om hur hennes ex hade hanterat situationen efter dom gjort slut. Han hade skrivit på en internationellt hemsida om henne och hittat på en massa lögner och iprincip kallat henne slampa för att hon nu ett par månader efter dom gjort slut träffat en ny kille. Tycker att det är så hemskt! Stackarn.

soooooooovmorgon

Tänkte sova ut imorse men tanken var väl inte direkt att jag skulle sova till fem i ett! :O Men det var verligen välbehövligt! =) Sen jag vakna har det typ inte hänt något.. Eller pratade med Madde i luren ett tag, mer än så har inte hänt.

Har skola mellan 9.15 och 12 imorgon sen så åker jag hem till mamma och pappa och stannar tills på måndag! Ska bli skönt att komma hem och känna att man inte har en massa plugg ligga över sig =) Och träffa massa folk och sitta i hallen =D fy va jag saknar att sitta i hallen =D

så gulligt!

Satt vid datorn bara och gjorde ingenting så kom jag å tänka på en sak, hur underbar min pojk är!

Förra veckan när han va här så gick han ner på stan ett tag för att jag skulle kunna plugga ostört och fixa maten och så.. Så när han kom tillbaka hade han köpt en massageolja bara för att jag skulle få massage! Så jäkla söt är han! <3


underbara människor!

Så underbara människor man har i sitt liv alltså! Ni som står mig närmast kommer jag aldrig att släppa. Jag hoppas ni förstår hur mycket det betyder för mig att ha er i mitt liv! Det är allt man upplever med er som gör en till den människan man är och har blivit.

Alla är så olika och har olika upplevelser men alla lika fantastiska männikor ändå! <3

seeegt

Fy vilken trög kväll.. blev affären och lite gott ändå för att liva upp tillvaron lite (a) ska lira lite poker om en halvtimme, tur jag inte är så duktig så jag snabbt kan spela ut mig och sova sen (a) är sååå sjukt trött så det är inte klokt. Får lov å kolla på Ullared en stund, se vad hysterin med Gekås är egentligen. Väntar på att minplutt ska få körkort så vi kan åka dit när jag är hos honom =)



Förövrigt så saknar jag min "lilla" ängel sjukt mycket! Men behöver bra uthärda 18 dagar till! =) <3



MYS!!

riktig slappar dag!

Så fort jag är klar i tvättstugan ska jag värma lasange och äta sen sätta på filmer, män som hatar kvinnor och sex and the city! Skit sugen på skräp mat.. Men inte idag orkar inte gå ut och inför skaffa mig det.. Popcorn och ramlösa får bli det onyttigaste jag får i mig idag ;)

Har börjat spela lite pokern nu också. Är under upplärning. Blir väl en turnering mot kvällen tror jag? Får se. Ville se RAW ikväll, vilket jag vet är mycket bättre än roast på Berns..

Har för övrigt skit söta bilder på Tiara, men har ingen sladd till mobilen så kan inte föra över dom :( Niklas har en sladd som är min om jga inte har fel? Men men dags att gå ner till tvätten!

Vackert?



Inte direkt kanske men det finns en himla massa annat där ;) <3

<3<3<3

Nu sitter jag hemma ensam i V-ås.. Min underbara pojk sitter på tåget hem nu. Haft en helt underbar vecka med honom! Kan inte beskriva allt, vill inte beskriva allt. Han och jag vet, för mig är det dig som räknas! <3

RSS 2.0