Tack Madde!

Tack Madde nu blidde det lite tjusigare!

Nu ska det fixas till lite.

Nu ska Madde hjälpa mig lite så att min blogg blir lite finare =D

Iiiih :D

Fick tag på min student klänning idag =D Så glad så glad =D
 

I love it


Tack för sällskapet Björn ;)

25 - 26 mars

Underbar födelesdag jag hade. Trots att jag var as trött och var tvungen att vara på praktiken var jag super glad hela dagen, jag menar fick ju en resa till London på morgonen ;)

Sebbe kom förbi på kväll och gav mig ett armband som han gjort helt själv, super gulligt :) Älskar den ungen.

Sen kom tjejerna förbi och "överraskade" mig ;) Fina och roliga presenter, fick bland annat lite godis som har samma tema som min pasta ;) Jätte kul med singstar också, synd bara att jag skulle jobba dagen efter annars hade ni fått stanna längre :)

Dagen efter födelsedgen min så var det praktik hela dagen, jag fick se världens coolaste saker :| eller det kanske beror på vem man frågar om saken :P Sen efter prakitken men skulle jag och Madde bara åka till Älta för att kolla 93 match men så blev det icke, det sluta med att jag och Jennie dömde och Madde satt i seketariatet.. Kul faktiskt, Madde hade dunder miss i seketariatet hahahah..  Men jag och Jennie var duktiga :)

Sen åkte vi alla tre in till stan och fikade på Café Madeleine, jätte mysigt. Hahaha ofta det var pga av fotbollen jag ville sitta där nere ;P Så jäkla kul att bara sitta och babbla med er :) Vi kändis också :O haha
Fan va kul vi hade när vi gick från cafét måste vart socker ruset. Roliga kommentarer och aa jag vet inte vad.. Jätte kul tjejer :) <3

Varför?

Varför är det så att man tar ut sin frustration på dem människorna som betyder mest för en? Det är ju egentligen inte deras fel att man har en dålig. Idag har jag varit otrevlig, gnällig, tjurig mot dem två människorna som betyder mest för mig utanför min direkta familj, förlåt, inte erat fel.

Ni betyder lika mycket för mig båda två, om ni lyssant vad jag sagt om den andra personen så förstår ni precis hur mycket det där.

Jag pratar med er båda två nästan dagligen men ändå så saknar jag er, tomt det skulle vara om jag inte fick höra något alls från er. Hoppas ni förstår vilka ni är, annars får jag jobba hårdare för ni ska förstå det <3 

Helt otroligt hur snabbt ni kommit att beyda så mycket egentligen. För mig är ni underbara på era egna speciella sätt.

Det här är mitt sätt att säga det högt, ni betyder såå mycket för mig

Alla andra ska inte känna sig bort glömda heller, alla mina vänner bertyder otroligt mycket för mig

23 mars

Hahaha vilken kväll igår Madde. Vilka människor alltså! Nämen det var en kul kväll för utom vissa saker som vi kunnat klara oss utan. Hahaha jag tror du vet vad jag menar.. Kommer ta ett tag innna jag får ut vissa personers blickar ur mitt huvud, och vissa kommentarer hahaha.. Nämen det var kul, det var första men defentivt inte sista gången vi "festa" tillsammans <3

Det finns så mycket jag vill säga men inte vågar, jag är rädd för svaren och reaktionerna...

19 mars

Första gången jag riktigt trivs på en praktik plats :) Gillar den jätte mycket. Har en jättte bra och trevlig handledare också :) Fått sett världens grejer.. Va med under en operation idag, hur ballt som helst :)

Me like.

17 mars

*jenny säger:

mm nästa helg jobbar jag fredag 13,30-21,00 lördag 7,00-15,30 söndag 13,30-21,00 och på måndag 7,00-21,00

thunwall, kniven i hjärtat säger:

fyfan: /

jenny säger:

mhm

jenny säger:

jobbbigt.. men vadå det är bara en helg av mitt liv

thunwall, kniven i hjärtat säger:

sant

jenny säger:

fast fan va sorgligt alla andra helger blev när man sa så

thunwall, kniven i hjärtat säger:

aa

jenny säger:

fan jag är trött och då tänker jag för mycket jobbigt

thunwall, kniven i hjärtat säger:

samam här, jag gråter fan

jenny säger:

jag är nära..

thunwall säger:

:/

jenny säger:

känne rmig så jävla ensam..

jenny säger:

jag vet att jag inte är det men ändå

jenny säger:

speciellt när man har praktik man blir så isolerad

thunwall säger:

mjo

jenny säger:

jag saknar niklas.. kommer inte klara mig utan honom sen

thunwall säger:

förstår det

jenny säger:

däför jag är rädd för att flytta, hur ska jag klara mig utan alla människor? visst det finns telefon och dator men vad är det om man jämför med att ta en sen promenad? eller sitta på läktaren och blaja hela nätterna?

thunwall säger:

förstår det


* Del av min och Maddes msn konversation.

Vuxenlivet tär på en, arbetstiderna, ansvaren, måstena, varför kan inte allt bara vara som i sommras?      Då va allt lätt och roligt.


15 mars

Handboll idag, i märsta lagom långt men det har varit jätte kul..  =)

Kross för "oss" mot Ljungsbro..  Det blir till att se 3-4 pris matchen finalen imorgon iaf =)

I know I'll survive no matter what happens, well can't survive everything

Tack för tipset Tess.. Älskar den låten http://youtube.com/watch?v=7B8Op3SyPfo

14 mars

Jävla sjuka jag åkte på alltså. Över lika snabbt som den kom. Jätte nöjd över min tatuering iaf.

Vart har du tagit vägen?

Jag förstår inte människor som inte kan bestämma sig.

11 mars

Känner att jag har varit jätte duktig idag. Det börja med att jag gick och la mig i bra tid igår kväll. Visst jag sov lite förlänge imorse och missa bussen men det gav mig en prommenad. Skolan va slapp, spela lite pingis, kolla fotboll. Fick faktiskt en gasnka så rolig uppgift som vi sak göra på Idrotten. Se var det dags för lite historia. Blev klar med min första uppgift, jag satte mig faktiskt ner och gjorde den på lektionen. Sen åkte jag och Tess och fika. Alltid ett nöje med Tess. Sen kom jag hem och tjaffsa lite med brossan, alltid ika roligt ;P Sen satte jag mig och plugga. Gjorde klart min Etik uppgift, vilket innebär att jag från och med nu är klar med Etikkursen.. Woooho!! Sen började jag på min andra historia uppgift också. Och för att toppa min duktiga dag så var jag ute och sprang i 25minuter nu på kvällen också.. Gick ut och gjorde det fast det inte fanns några måsten. Stolt över mig själv idag.

Today it's my turn to make you smile..

10 mars

Min dag idag. Min dag har varit väldigt rolig. Tess och jag i plugget of corse. Fått världens hemskast smeknamn av hennes pojkvän. Hade sällskap med Madde till hallen. Skoj skoj.. Bra träning med tjejerna och nu sitter jag här. Funderar på vad jag ska göra under resten av kvällen. Troligen ingenting. BOrde plugg men jag orkar inte göra det. Kanske ta och kolla film.

Jag längtar....


8 mars

Handbollsdag idag. Varit i hallen från 11 till 17.30. Det har vart slapp men kul. Tråkigt på torsk i sista matchen dock. Men mitt självförtroende i spelet börjar komma tillbaka, perfekt timing :S

Nu blir det att knyta på sig löparskorna flera ggr i veckan. Lite små tungt men jag börjar tycka det är skönt och kul att springa, så länge man har bra musik.

Satt och kolla upp lekar på internet som vi kan göra med tjejerna under Irsta Blixten. Om du har nått tips skriv gärna. Ska faktiskt bli jätte kul att åka dit med dom, men Alingsås med egna laget hade slagit högre tror jag. Bert läsning ska det bli. Vi måste ju skapa roliga traditioner med Brudsén. I vårat lag har vi ju att jag smackar rumpa som tradition, tjejerna måste ha nåt liknande. Ska verkligen sitta och komma på lite roliga saker som dom kan göra. Jag ska se till att alla ska gå på diskot. Trots dom inte vill gå, men hallå dom kan ju inte missa Benjamin Wahlgren.

Nästa vecka gör jag min första tatuering.. Iiiih ser fram mot det verkligen. Mycket som kommer att hända de närmaste veckorna, månaderna. Gäller att jag inte släpar benen efter mig så jag kommer hinna och göra allt jag måste och vill. 

Juste!! Gått och blivit kär i en klänning. vill verkligen ha den till studenten. Problemet är bara att Tess också gått och blivit kär i den. Hmm.. Kanske kan ha samma. Jaja vi får se hur det blir.

6 mars

Pappas dag idag =)
Det blev lite kalabalik imorse, pappa och Sebbe vaknade först. Sen kom Sebbe och väckte mig vid 6.40 och tvinga upp mig, jag trodde det var för att vi skulle sjunga för pappa men icke. Jag går till köket och frågar mamma om vi skulle gå och sjunga.. Ni skulle sett minen på henne.. Hahah.. "Fan det hade jag helt glömt bort!!"  Så kliver pappa in genom dörren med hundarna, och vi börjar sjunga. Hahaha as kul. Sen gick jag och la mig på soffan en stund till.

Lektions tiden idag var en timme, jätte nödvändigt jag vet. Trots att jag sluta 10.45 blev jag kvar i skolan till 13.30. Tanken var att jag skulle plugga men vem gör det när man kan sitta och snacka? Fan att man verkligen trivs att vara med kompisarna i skolan så pass mycket nu bara för att man snart ska på praktik. När man kommer tillbaka från praktiken och lovet så är det bara sex veckor kvar i skolan. Jag tror att jag bestämt mig för hur jag ska göra nu också, men jag bara tror.

Varje gång man stör sig på en sak man gör så säger man till sig själv att man inte ska göra om det, men ändå så gör man det hel tiden, jag förstår inte, varför?

Nu ska jag spendera min kväll varvandes mellen tv:n och datan. Och så ska det bli lite smarrig tårta också.  


Måste bara tillägga att det är jävligt svårt att hitta en snygg klänning som man verkligen vill ha. Shit tur det finns tid kvar.


22:22 Jag tänker på dig, tänker du på mig?

Lärorik dag

Idag har jag lärt mig mycket nytt. Det lustiga var att dagen började med att jag och Niklas gick in i skolan efter boll spelet och upptäckte att det fanns en trappa backom dörren.. Då sa jag: Man lär sig något nytt varje dag.

På historian lärde jag mig nya saker om Hitler och Den stor deprissionen. Jag lärde mig nya saker om mig själv på håltimmen när jag och Niklas satt och babbla. (Vi hade sjukt långt hål, från 11.30- 14.30) Sen på idrotten fick jag höa massa nya saker med. Till sist så lärde jag mig faktiskt massa nya roliga saker på föreläsningen jag var på  Bosön.

Men det mest chockande jag "lärde" mig idag var att man får börja söka högskolan redan 17/3.. Herregud, PANIK!! Hur kan det vara så svårt när man vet vad man vill göra?


Skönaste idag, det var ändå Tess: Ska du plugga med mig i sommar?  Hahaha
Sen så gillar jag även Idas framtida amerikasnka granne... mums ;P

Kanske kan få jobb med i sommar. Håller tummarna, men ändå inte.

3 mars

Det är kul att läsa andra människors bloggar. Väldigt många tjejer skriver om kläder faktist, det är deras intressen och jag har mina. Det är kul att se hur människor som kan värka så olika är så pass lika ändå. 



Varför gör jag så här mot mig själv? Hakar upp mig och övertolkar hela tiden, så jävla jobbigt det tär bara på mig. Den ändas fel om jag mår dåligt ät egentlign mitt eget = /

Önskar bara att allt kunde vara lättare.

 

2 mars

Trött så in i helvete. Sov kanske bara fyra timmar, tankar vägra sluta snurra.  Upptidigt för att åka iväg och inled en slutspelsdag med brudsén (F 98). Jag är så grymt stolt över tjejerna. Dem vann B-finalen, och på ett övertygande sätt dessutom. Dom stod verkligen ivägen idag, dem flytta inte ens på sig när de blev ner prejade av motståndarna. Smilla gör mål från halva plan och på knä, helt otroligt.  Det är så himmla kul när man känner sig uppskattad för det man gör både av tjejerna och av föräldrarna. Tjejerna är en av anledingarna till att jag inte vill flytta iväg och plugga till hösten.  

You still make me smile, you will allways make me smile in someway or another.
That's the main thing I like about you...

RSS 2.0