Linköping

Var i Linköping igår för reserv upprop, vilket helvete. Dagen börjar med att det är kaos i Stockholms trafiken, ovanligt? Nej.  Bussen var försenad till Gullmarsplan och därefter så var det stopp i tunnelbanan på väg till Centralen. När klockan var 08:40 och busse skulle gå från centralen 08:55 och vi satt fast i tunnelbanan på Medborgarplatsen började paniken krypa sig på. Vi (jag och Madde) springer av tunnelbanan och bestämmer oss för att ta en taxi till centralen, vilket är lätt i praktiken men det var inte det lättaste att få tag på en taxi. 08:50 får vi äntligen tag på en taxi och paniken är max. Pga av ombyggnad i en tunnel måste han ta en omväg till centralen. 09:01 kommer vi till city terminalen och vi kutar genom hela byggnaden då vår gate är längst bort, men vi hann med bussen trots allt! SKÖNT! Lite lättnad.

Tyvärr så fick jag ju då ingen plat denna gången på universitet, men har fortfarande chansen att dem ringer mig under två veckor nu och säger att jag kan börja, jag håller tummarna. Sen finns det alltid en chans både i Västerås och Stockholm kvar!

Men jag hade en trevlig dag i Linköping trots allt, fick träffa nästan hela familjen Persson.

Stort tack till Madde som följde med, hade varit ett psykbryt om jag varit tvungen att vara där nere helt själv.  <3

Dedikerat till "Abba Vodka" på andra sidan Atlanten

Jag vet, jag vet att jag är sämst på att uppdatera min blogg men de händer i så mycket just.. jag kan ju inte direkt skriva om att jag sitter på soffan hela dagen å ser på OS hur intressant är det? Eller jag tycker ju det för annars skulle jag inte inte sitta där ;)

Det är jätte pännande att sitta å läsa Idas blogg om livet som au pair, skulle också vilja göra göra något sånt men är för feg för att göra det själv. Väntar fortfarande på att få höra om grannen ;O

Men något spännande kan jag iaf medela. Idag fick jag brev från Linköpings universitet som kallade till reservupprop nu på måndag så det blir väl att åka dit å hoppas lite grann :) Vill vill vill verkligen sätta igång med pluggandet! Så jag är jätte avis på min vän Niklas som kom in på hemma plan och KI men självklart är jag jätte glad för hans skull :)

Ikväll är det dags för första inomhus träning, efter längtat! Ska bli jätte roligt men jag har dragit på mig alldels för mycket ansvar inom handbollen och det skulle vara jobbigt å lämna över allt om det nu kanske blir en ev. flytt. 

Men Ida (Abba Vodka) jag lovar nu att jag ska bättra mig :)

RSS 2.0