The notebook

Så jävla underbart fin film, fick mina tårar att rinna på slutet...

Har du inte sett den se den.


http://youtube.com/watch?v=lS2BpORASX0

Solig dag

Satt ute i solen idag med Tess och Niklas, mys pys. Ni två påminnde mig verkligen om scrubs avsnittet som gick kvällen innan, vi har verkligen samma elaka humor ;P Kommer sakna er två så jävla mycket..

41 dagar kvar nu bara... :|

Sen säger jag åt mig själv att skärp mig också, och att sluta ha sånna tankar.

Torsdag

Har fått mina student grejer nu.. Mössa och kläder.  Nästa vecka är det möss påtagning också.. Snart är det student alltså =D
 

Så var jag och fika med Tess idag. Så kul att prata med dig, vi har samma humor =P Jag ser verkligen fram emot skåna i sommar =D Fast jag blir så nervös inför högskolan... Vet inte om det är förändringen elelr vad det är som gör mig det..

Moneyslave?

"Jag är en så kallad moneyslave (pengaslav) som söker en eller några Tjejer/Kvinnor att vara just moneyslave till.
Jag vet inte om Du känner till detta med moneyslavery eller om det är något helt nytt och okänt för Dig men det handlar i grund och botten om att jag har ett starkt behov av att lyda en snygg tjej som bestämmer över mig. Jag vill redan nu betona att jag INTE är ute efter någon sexuell kontakt mellan oss utan allt handlar om att jag ska tjäna Dig på Dina villkor så Du blir så nöjd som möjligt.

Hur det går till?
Det är upp till oss att komma fram till formerna för detta. Jag har varit moneyslave till många olika Kvinnor genom åren och alla sådana här relationer är individuella. Jag är dock väldigt flexibel och anpassningsbar så det ska nog gå att hitta en lösning som fungerar mellan oss.Vi kan lägga det på en nivå som passar Dig. Antingen kan vi ses irl, tex för shoppingrundor och liknande (jag betalar så klart, hehe), eller så kan vi enbart ha onlinekontakt och hitta en passande form för detta på det viset. Allt handlar om att det ska kännas bra och rätt för Dig.

Det ekonomiska?
Ja, det är ju det viktiga. Pengar kan överlämnas irl, sättas in på konto, betalas via nån "onlineplånbok", tex payson/paynova/paypal osv så det löser sig altid.
Hur mycket pengar kan Du ta?
Ja, det beror också på hur allt fungerar. Min dröm är ju att Du ska ta så mycket som möjligt av mig men att vi kanske börjar med små steg och små summor fast regelbundet."

Förstå att en del människor faktiskt skriver sånt här och menar allvar med det.. Jag tycker det är lite sjukt..  Jag var bara tvungen att lägga upp det.. Tidigare idag var det också en man som erbjöd mig 1000 kronor om jag skulle spotta på honom, alla dessa "inbjudningar" kommer över internet.

= /

Igår kväll insåg jag vad det är som jag inte kan berätta för andra människor. Jag vet också varför jag inte kan tala om det för människor, inte ens för dem som står mig närmast, speciellt dem som står mig närmast. Det är för att dem står mig närmast just står mig närmastoch jag vill inte tynga dem med det här, men om det någon gång blir värre än igår kväll måste jag nog berätta för någon.

torsdag

Jag som skulle pallra mig ur sängen tidigt idag så jag skulle få lite plugg gjort, men icke. Tog mig inte ur sängen förens 11:30.. Och nu orkar jag inte göra någe.. Ska åka och träna mina tjejer senare..

=)

You amaze me


Helt otroligt vilken påverkan en människa kan ha på en annan.. Och du påverkar mig på sätt jag tror du inte ens vet om... Det är klart det var dig jag mena. 

Precis så här började jag att skriva på ett inlägg förra veckan, jag kände att det skulle blir för mycket att publicera det. Känns ännu mer udda att publicera det idag. Inte för att jag förstår varför egentligen, ingeting har ju hänt egentligen. Bara att jag återigen har fått det bekräftat. Trots det är jag nästan mer förvirrad idag än vad jag var igår. Igår var jag väldigt ärlig något jag borde vara oftare och i fler situationer. Jag är bara ledsen för att jag själv tycker att jag är jobbig och jag vill defentivt inte att du ska tycka att jag är jobbig. Jag vill mycket men jag tar det jag får. Bättre med dig i mitt liv även om det inte är på sättet jag vill än att inte ha dig i mitt liv alls. 



Gjorde ett sånt där kedjebrev för ett tag sen och låten som hörde ihop med ditt namn var - http://youtube.com/watch?v=d_cdAYydf50&feature=related
Och låten som representerade min syn på kärlek var-
 http://youtube.com/watch?v=MEskpfHOTAk    

Tyckte det var lite kul..


helt otroligt roliga dagar

Från i fredags till nu imorse har jag haft helt otroligt roliga dagar. Jag har varit i Västerås med mina tjejer och så hade jag min studentskiva igår. Så jävla roligt. Träffa allt nytt och allt gammalt folk.

You make me smile, ända jag känner mig solklar på att jag kan säga om dig


Hur kan det komma sig?

I metro kan man ju varje månad rösta på månadens stockholmare. En av månadens kandidater var var 17 åriga Isabella, http://blondinbella.blogg.se. Tjejen har tydligen tiotusentals besökare varje dag på sin blogg och tjänar mijloner på den. Men hur kan det komma sig? Varför ska hon tjäna miljoner på det hon skriver? Och varför är det som hon säger så intressant? Jag säger ingenting om henne eller hennes liv för det vet jag ingenting om. Jag kollade bara in hennes blgg en snabbis för att se vad det var för speciellt med just hennes blogg. Men jag tycker den ser ut som många andra tjejers bloggar. Måste ändå säga att jag är lite impad över att hon får så många besökare och att hon tjänar så mycket pengar som hon gör. 

 


Vad ska man säga idag då?

Haft en bra dag idag, vart extremt trött men annars har den vart bra. Skönt att få träffa annat folk än med personalen på sjukhuset och patienter, men det är bara två dagar kvar så. :P

Va lite känslosam igår går dock. Jobbigt.. Jag förstår inte hur jag kan bli så? Jävla hormon svängningar.. M en blev av med lite genom att skriva av mig. Men vill eller kan inte lägga upp det jag skrivit alldeles för privat och känsloladdat. Man måste ibland tänka på vad man skriver så man inte skriver för mycket om andra människor som uinte vill bli skrivna om.

Jag saknar Syrran Hult enormt mycket. Jag älskar dig syrran <3 

:)

Jätte kul dygn med Madde. Åkte bärgare.. as kul .. hihi.. Så skönt att bara liga hela natten och babbla på Turk oand JD stile.. hahaha

Nästa vecka är de tre sista dagarna på praktiken, sen blir det västerås.. Kul! Fast jag ville ju heller vara i Alingsås hihi.. 

Jag ska bli bättre på bloggen jag lovar..


Bergodalbana

Snacka om att livet är en bergodalbana.. Ena dagen kan allt man tänker sig hända,hända. Ena dagen går telefonen i ett hela dagen, andra är den tyst hela. Ena dagen kan man vara hur glad som helst och nästa hur ledsen,sur och grinig som helst. Ena dagen kan du avsky, nästan hata en människa nästa kan den vara den vara en av de viktikgaste människorna i ditt liv.

Men om det inte vore på det här sättet hur kul skulle det vara då?

RSS 2.0