:|

Kom precis just att tänka på att det inte är jätte långt kvar tills jag får veta om högskolan n, 15 Juli släpps "bomben"! Väntar med en nervös klump i magen.

trött på så mycket

De är så många saker som jag är å trött på. Att varken jag eller andra kan bestämma oss för hur man vill ha det eller inte ha det! Jag kan inte säga vad jag vill till människor för jag är rädd att dem ska misstolka eller att dem ska bli sura på mig. Det finns så många saker jag låter vara osagt eftersom jag inte har någon lust att såra andra ellerfå dem gå runt med en del av dem tankarna jag går runt och bär på. Men jag ska verkligen inte klaga på min situation har många underbara människor kring mig men som jag ibland inte blir riktigt klok på. Alla kan ta åt sig lite utav mina närmaste om inte minst så framförallt jag, ibland förstår jag inte ens min egna tankebanor.

Hade trots allt mitt vanliga grubblande en jätte bra dag med Nahla idag. Slet som sjutton på gymmet hon och jag. rymt kul att få vara med dig igen!   

=/

Jag vet varför det så sällan blir att jag skriver i bloggen, för jag vill inte skriva här när jag har en massa jobbiga tankar och sånt.. Vilket jag nu för tiden har väldigt, väldigt ofta.  

ååh

Alltså jag förstår inte vad det är med mig för tillfället! Eken cup som verkligen är bland det bästa på hela handbollssäongen har jag inte kännt någon verklig glädje för. Men jag tror att det kan ha varit för att jag känner mig så stressade och pressad. Stressa mellan matcher och föräldrarna som hela tiden frågar om jag vet om jag kommit in på sjukgymnastutbildningen eller inte. Och att jag faktiskt insett att detta kan ha varit bland det sista jag gjort i min handbollskarriär. För om jag flyttar kommer jag inte fortsätta spela handboll och jag kommer inte kunna fortsätta träna mina småtjejer, som jag kommer sakna så enormt mycket om det blir så! Ska inte jämföra tjejerna med hundar, men när man kommer till hallen och dem ser en avger dem en känsla av genuin glädje av att se en, precis som mina hundar gör när man kliver in genom dörren.. 

Det är så himla mycket andra tankar och känslor som snurrar i mitt huvud nu också om så mycket olika saker och personer.. Och jag vill be om ursäkt till dem personer som får stå ut med att jag är konstig och inte alltid den trevligaste personen att umgås med för tillfället. Det är inte meningen. 

Men lite upplyftande mot slutet iaf! Imorgon blir det mycket troligt karaoke på fältet för min del! Ta med öronproppar!! ;P  

Sommarlov

Tackar alla som var med och fira min studentdag! En helt underbar dag i mina ögon, en dag som man aldrig glömmer!

Kommer sakna många av min klasskompisar. Några som kommer att flytta långt iväg. Men som för Ida som flyttar til andra sidan Atlanten kommer jag försöka vara duktig och skriva i min blogg och även på att läsa din!

Tiden har gått så fort sen torsdags det är redan en vecka sen! Herregud..

Vet inte vad jag kan skriva eller hur mycket som är passande men jag hade en jätte trevlig lördagseftermiddag, tycker jag ska göras om, om inte allt för lång tid :)

Väntar på att få reda på vart jag kommer in i skolan också, även om jag så gott som bestämt mig för hur jag ska göra, inte det lättaste beslutet vill jag lova!




iiiiiiiiiiiiiiiiiih!!

Imorogn är det den absolut sista dagen i gymnasiet!! =o shit pommes frites.. Kommer iaf bli en toppen dag! Det känns så!

RSS 2.0