Måndag

Jag vet inte vad jag ska skriva egentligen, tankarna snurrar i 180. Om saker och ting ändå vore lättare. Om jag ändå skulle kunna klara av att säga det jag vill utan att vara rädd.  Det är inte värsta grejen men ändå, måste sluta vara kyckling.

Lite sorgligt i plugget idag, det känns verkligen att det är det sista av allt nu. Det naaaw:ades väldigt mycket idag ;) 

9 dagar kvar

Kryptisk?

Ida tycker jag är kryptisk i många av mina inlägg och det håller jag helt med om. Man måste verkligen kunna läsa mellan raderna ibland.. Det är bara för att jag på ett indrikrekt sätt vill få fram det jag vill säga.  Är det någon fråga om vad jag menar fråga mig.. Är oftast ärig ;)

Studenten

Jag vet inte vilka er min närmaste som läser här men glöm inte att ni alla är välkommna hem till mig den 5/6!

Utspring 13.00

Mottagning hemma hos mig ca 15.30

Hoppas ni kommer dit =)

Solig söndag

Gick och la mig innan ens eurovision skit va slut, fy fan.

Precis när jag verkligen ska somna till ringer vill Madde att jag ringer henne och foppatoffel som jag är så ringer jag självklart upp. De va så härligt att höra glädjen i hennes röst, det va samma glädje man kunde höra i höstas. Otroligt att den glädjen kan bero på samma människa fast på så skilda sätt. Själv har jag fortfarande höstglädjen kvar min vissa dagar, det känner jag själv. Dem dagarna känns den glädjen i hela mig.

Elin är ju världens sötaste smsar mig på morgonen och säger att hon ska ha gäster så jag inte ska trohon dissar mig <3

Hmm

Mycket möjligt att jag bara tolkar allt som jag vill tolka det, men ärligt vissa saker, hur fan ska jag inte kunna tolka dem på annat sätt än det sättet jag tolkar dem? Om det än en gång blir som det blev kommer jag skita it helt och hållet säger jag bara.

Lördag

För att jag ska kepp it up.. ;P

Sov riktigt skönt inatt, synd bara man va tvungen att gå upp och städa.

13 dagar kvar till sommar och "frihet".  Längtar.

Jag vill spendera massor med tid med dig i sommar.. 

Sommar blir det Eken, Åhus och förhoppningsvis Partille också =) Hoppas iaf.

Snacka om att jag bara skriver hokuspokus och blahablaha..

Som svar på Idas fina kommentarer!

Jag vet jag har har varit extremt dålig på att skriva min blogg på senaste tiden men det har varit mycket på det privataplanet och mycket i skolan. En stor anledning till att jag inte skrivit är just det privata vill inte skriva vill inte säga för mycket om mig själv eller andra.. Sen har skolan tagit mycket tid.. Men nu är betygen satta och det är mest chill nu dem sista två veckorna =)

Ser fram emot sommaren och jag hoppas den är inärheten så bra som förra..

Kristanstad med Tess 17/7-23/7 kommer bli as kul =)

Nu kommer jag bli bättre på att blogga Ida.. Kommer iaf vara det i höst så du kan läsa om mina tokigheter.. ;P

RSS 2.0