inte den mest aktiva..

Dagarna på praktiken suger musten ur mig.. Och nu när man sitter vid datorn gör man det bara korta stunder. Passar på att skriva lite kort nu medans Gabriel sover. Han ville ta en liten tupplur medans jag kolla på Greys anatomy. Vet itne riktigt vad jag skriva men kan iaf säga att jag hittills haft en toppen vecka med min plutt, familj, vänner och lite handboll.. ME HAPPY =) <3

Imorgon är det tenta sen upp till Rättvik (där hans mamma bor). Sen på lördag åker vi förbi Gävle och kollar lite på hockey innan det blir sthlm igen =)

zooombie!!!!

Gick upp 05.50 imorse och börja göra mig iodrning åt å knalla till bussen. Efter ett redan försenat pendeltåg så var jag och Eleonor framme i södertäljehamn ungefär den tiden då vi normalt sett brukar vara framme i Gnesta, Jippi 8-) Väntar på pendeln som står att den ska komma 07.53, den kommer inte. Springer fram och tillbaka mellan perrongerna i bara jumpadojjer i 25-. Sen går vi ner och frågar och alla tågen till Gnesta var inställda så det var bara att ta första tåget tillbaka till sthlm. Så det blev ingen praktik alls idag. Bara fyra timmars åkande med sthlms "underbara" kollektivtrafik.

Tur att man har en underbar pojkvän som sen hämta upp mig med bilen och bara varit lite extra gullig hela eftermiddagen =) <3


I västerås igen

Är som sagt i Västerås igen, är dessutom skit trött!! MEn det blir man väl när man är lite förkyld och går upp 5 på mornarna :P Ska slappa lite hemma nu och så. Imorgon kommer plutten min hit om allt går som det ska med körningen upp, ska ju bli världens snö oväder :O Men ska gå nog gå bra det! =)

Hoppas på att få träffa Nathalie till helgen, bara skruttan mår tillräckligt bra =)<3

Hoppelihopp

Första dagen på praltiken idag, gud va trött jag är nu! Vi blev lite lurade imorse, så gick värsta omvägen, istället för en fem min promenad så blev det en 25 mins promenad. Suck. Men dagen rulla på bra. Goaste demenstante, skit söt! Imorgon ska jag upp ännu tidigare å så få gå men sjukgymnasten hela dagen.

Alla hjärtansdag

En extra lång tanke till mina nära och kära idag! Min lilla guddotter är sjuk så blev inte å träffa henne idag, får bli nästa helg! Då tar vi med oss en av hennes ett års presenter så om jag inte skulle kunna vara där den dagen att hon iaf får den på sin dag! =)







Det kommer ånga från mina öron, kokar snart över. Självupptagen så det skriker om det!

Hemma i tyresö

Skulle åkt hem igår, hade verkligen inte missat något i skolan... Var 12 av ca 40 idag. Plus att jag lärt mig allt det där på gymnasiet. Men men fick tvätten gjord och är hemma nu ändå =)

Stekt potais med fläskkarré, lite extra gott när man inte gjort det själv =) En prommis med Madde senare kanbske, annars är kvällen spikad i en fotöljen =)

Saknar dig

Jag saknar dig hela tiden.. Men lite extra när mina fötter behöver masseras, när det kliar på min rygg och när det vankas disk (a)

Men nästa fredag behöver jag inte sakna mer eftersom du köpte din bil idag så då kan du komma hit! =)

Skola, tvätta sen hem till mor och far imorgon =) Whiiiiiiiiii

Effektiv dag

Gick iväg till gymmet med Jennifer kvart i åtta.. Körde stenhårt, lovar att mina ben höll på å dö av ischemi (syrebrist)!! Sen var vi hemma runt 10. Ringde om jobbet som ringde igår, så ringde hon upp. Arbetsintervju bokad! Sen duscha jag så bar det av ner två trappor och fick en timmes massage, inte så dumt vill jag lova! Sen upp till mig igen, åt och sen till skolan. En snabb dag som va lite skum.. Alla är mest nervösa inför praktiken å så.  Sen har det inte hänt så mycket mer.

Sova tidigt idag, sen hoppar jag repetitions föreläsningen imorgon sova lite extra och sedan så ska jag ta en riktig pluggdag. Det behövs kan jag säga =)

Åka hem på torsdag/fredag eller stanna här och festa på fredag?

Hatar min dator ibland

Den lever sitt egna liv,stänger av sig själv då och då.. Liiiite irriterade får jag säga.

Idag va det skola på eftermiddagen, hela klassen flumma sig igenom undersökningarna. Vissa saker är verkligen meningslösa att vi testar på varandra. Fick ett samtal från ett ställe i Nacka där jag sökt jobb, dom skule boka tid för intervju. Nästa vecka då jag har praktik hela veckan i princip. Men ska ringa imorgon och se om det kan lösas, vore skönt att ha ett garanterat jobb till sommaren.

I överigt inte så mycket å säga, inte på bästa humöret men vad ska man göra. Imorgon är det gymmet med Jennifer klockan 8 sen så ska jag få massage och sen skola på eftermiddagen.

Stel

Spenderade nästan hela min lördag med Jennifer.. Först mötte jag henne på gymmet vid 11 så träna vi och höll på så va hemma strax efter ett. Sen halv sov jag ett tag. Fick sedan precis innan maten för mig att jag skull testa att ha sängen på ett annat sätt, blev inte riktigt som jag tänkt mig å allt blev väldigt knasigt :P Åt sedan middag, diska sen kom Jennifer upp. Kolla melodifastivalen, åt popcorn, snacka och kolla film.. Höll på å somna nästan tillslut men så gick hon ner till sig halv två, riktigt trevligt!! =)

Idag så ska jag inte gör något speciellt alls, handla och göra lasange bara ;)

Sen så måste jag skriva att jag och Gabriel har 6 månadersdag <3
Love you <3

Bortskämd!!

Man blir verkligen bortskämd nu när man bor så nära skolan. Tar inte mer än fem min å gå dit (lite längre nu när det är så halt!) Vi brukar börja 9.15 eller 13.15 om vi nu inte är helt "lediga". Idag så var det jobbigt, vi börja 8.15 så gick upp 7 för att hinna duscha å äta och greja. Jag bara tänkte fy va jobbigt det va att gå upp "sååå tiiidigt", haha tidigt kan man väl inte kalla det egentligen, bara vänja sig måste röra mig från huset innan 6 på morgon nu när jag ska ha praktiken :P

Sen blir jag lite bortskämd av Gabriel me, han skulle till Ullared så var det bara att önska sig vad man ville ha ;) haha (självklart hjärtat kom jag betala för mig sen)..

Fredagsmys för mig själv ska det bli, god mat å fredagssnacksen sen!
Imorgon blir det gymet med Jennifer, vi har en bra del hon och jag, jag hjälper henne strecha sen så ska jag få massage av henne ;)

Ge mig sol och värme! =)



Super size me

Insåg just att den går på tv..  Vi har lärt oss i skolan att man bör gå 12000 steg om dagen med en intesitet på 1000 steg på 10 min. En "averge" american går 5000 steg (sa dom på filmen) det är alltså 7000 steg för lite om dagen. Om dom då skulle hålla rätt intensitet så skulle dom gå 50 min på hela dagen sen ligga/sitta hela dagen.. Sen med den kosten som just han äter i filmen så är det ju inte konstig att man blir fet.. Ingen moraltant jag, va inte många dagar jag kom upp över 12000 steg. Va bara tvungen att få dela med mig av min tanke, ha ringen att säga det till här hemma ;)






IIIIIIh!! =D

PLUTTEN MIN TOG SITT KÖRKORT! =D GRATTIS!! <3


Idag så va vi i skolan och kände och klämde som vanligt, tester på meniskerna, tendinit, lokal smärta och stelhet i ryggen.. Börjar kännas som det kommer bli en sjukgymnast av en till slut ;) hihi


Gnesta

Blir inte att jag åker hem denna helgen.. Har bytt min praktik i Katrineholm till praktik i Gnesta i stället. Så då blir det att jag bor hemma största delen av den praktikperioden! Så då kanske kanske det blir lite handboll då med ;) Känner faktiskt att det är skönare att ha i Gnesta än i Katrineholm, ska bli bra detta =) Nu beror det bara lite på hur det går för hjärtat mitt med sitt körkort, blir det som han tänk med sin "överraskning" så stannar jag i västerås nästa helg också har lite planer! Mihihi ;)

blahahaaaaa

Riktigt kreaktiv rubrik ;) Hade planer att gå till gymmet idag men kände mig inte riktigt bra =( Så har inte hänt så himla mycket, gick ner på stan för skulle till apoteket. Hamn på H&M å köpte strumpor, behövs kan jag ju säga. Sen apoteket sen ica. Fy sören va det där lät som en gammal kärring! Hahaha!

Ska titta på outsiders sen troligen sova. Imorgon är det skola så då blir det nya tag =)

RSS 2.0