oj vilken super bloggare jag är ;)

Haft en riktigt toppen helg med min fina ängel! Vi puschar varandra och accepterar när vi tänker olika, precis som det ska vara! Riktigt peppad på vadet hjärtat ;)

Riktigt trött nu dock, det är tomt och jag känner mig helt tom nu.. Ska upp å ta tåget klockan 6 imorogn, första dagen på nya praktiken.. igen.. Men men ska bli kul =) sen blir det hem till helgen =) ska fira min underbart söta guddotter som blir ett år på torsdag =) <3

Ska försöka träffa annat folk också men finns en sak som går före.. Kommer hem torsdagen efter också och då blir jag hemma i över en vecka =)

Bara skriver på nu, min hjärna är trött..


Gammal blid på min ängel men orkar inte leta fram ny ;)
love you <3

Helgen som gått

Helgen börja lite knakigt med inte alls för bra humör, men det bättra på sig. Lördag spenderades främst med plugga och promenad, på kvällen blev det filmkväll med Jennifer =) Så mmin lördag slutatde med Jennifer och började med henne kvart över nio på gymet ;) Sen har jag varit runt lite i stan med cykelen =) Sen idag ännu mera plugg.. Är trötter nu.. Men men ny vecka imorgon =)

Muffin

Igår var det skola hela dagen, fick inte ut ett skit som vanligt på dessa seminarium.. Efter skolan så bar det iaf av hem till Ellenor dvs ner 3 trappor ;) bakades muffins som vi bjöd på idag vid semiariefikat =) Sen så skull hon ut med flera andra i klassen så tänkte vara med på förfesten men sluta med att jag hängde på ut en stund =) MenJennifer rädda mig lite eftersom hon hade ont i huvudet då följde jag ehnne hem =)

Denna dagen blev iaf också seg, va inte särskilt pigg ;P Är inte särskilt pigg nu heller, men fått i mih god mat, har lite fredags snarr till sen också =) så försöker jag tanka snabba cash, så det är nog sp min kväll kommer se ut, käka chips å titta film i sängen!

Saknar alla mina fina människor hemifrån, va så längesen jag träffa alla nu känns det som.. Men i sommar blir jag hemma iaf =) även om jag ska jobba!

Städa, tvätta, äta m.m..

Seg dag på praktiken men veckans sista praktik för nu är det skola torsdag - fredag =) Kanske gå ut imorgon?

Idag har jag iaf fått min motion, cyklat kors å tvärs över stan för att få x-antal papper kopierade.. Men det är iaf fixa och snyggt insatta i en pärm ;) Sen har jag haft fullrulle, med å fixa en sak till min fantastiska guddotter som fyller 1 år om två veckor =)<3 sen så har det städats, gjorts mat och springs i tvättstugan. Men tänk så skönt det kommer kännas sen när man ska sova, nybäddad säng och städad lägenhet, TOPPEN!!

Nej nu ska jag ner i tvättstugan igen =)

Tisdag

Idag var det dags att cykla bort till Bäckby igen för ännu en dag praktik! Inga konstiga patienter idag inte, nästa inga patienter idag faktiskt, vääldigt lugn dag. Sen stanna jag på stan ett tag påvägen hem och fixade ditten och datten så nu ska det nog bli bra =) Nu kom jag på en sak som jag kund eha gjort medans jag ändå på stan och snurra men det kan jag fixa en annan dag, inte så jobbigt att ta sig ner på stan från mig ;) haha

Imorgon blir det mer praktik, på torsdag blir det praktik sen tejpkurs mellan 18-21. På fredag ska vi "äntligen" till skolan igen. Skönt att få träffa klasskompisarna men annars hade vi kunnat skita i det. Sen så har jag ännumera tejpning på kvällen mellan 17-19. Sen så hoppas jag att min tjejer har kommit upp till Västerås :D Ska bli så kul att träffa dom!! Få visa dom vart jag bor och så =)

Längtar till sommaren!





Bilder från promenad/bilturen längs havet!

<3<3

Bilåkning, kotittande, glass, promenad på stranden och massa mys!

ÄLSKAR DIG!

RSS 2.0