Usch å fy å blää =(...

... Tur jag har min ängel! <3

God kväll/godnatt

Haft en trevlig kväll med Madde.. Massa strunt prat och slappande, skönt!
 
Sitter hemma nu och kollar in datorn också bara för att man inte orkar lägga sig riktigt än ;)
Kollad in bloggen som får en titt minst en gång om dagen för att se på uppdateringar så man hänger med i svängarna, http://090429.blogspot.com, och som vanligt måste jag ju också påpeka hur söt hon är Tiara! Nathalie bara så du vet kommer jag aldrig sluta att påpeka det! ;)

Nej nu ska jag väl ta och stänga ner datorn och lägga mig, börjar ju bli sent =)

Annandagjul

Somnade i min brors gamla rum igår kväll när jag titta på tv, somna med kläderna på och det blev så att jag sov så hela natten eftersom jag frös så när jag vaknade vi tre tiden.

Händer inte så mycket här men var iväg med min far. Sen när jag kom hem så skulle han skotta så då fick jag ta bilen och körs lite fram och tillbaka på vår lilla väg :D Jätte längesedan jag körde så var as kul :D Ska väl hjälpa min pappa med maten, ingen mer julmat idag!

Senare ska jag nog träffa Madde :)

3 dagar kvar! <3

Juldagen

Hade en mysig julafton igår, saknade dock den vanliga julkänslan men det gick ändå :) Tänkte jag skulle skriva mera men nu ropa mamma att det är mat..

God fortsättning till er alla =)

4 dagar kvar! <3

Oj va jag är trög på å skriva!

Helgen iaf har bestått av att mesta dels umgås med min kusin Johanna, så trevligt =) Kollade även tjejernas matcher men allt detta överspeglades av min onda rygg och min väldigt jobbiga förklylning =(

Nu ska jag iaf äta frukost och klä mig, ska till farsta med min Elin =) Hur länge sen som helst jag umgicks med henne känns de som.. Måste komma på en bra klapp till Gabriel, kanske Elin kan vara till hjälp =)


mår inte bättre :(

Eftersom det enda vi skulle göra i skolan idag var att gymma och jag mår pissigt så kändfe jag att jag lika göra kunde ligga kvar i min varma säng.. Har ont i huvudet så ska man sitta på tåget sen :( eller ska väl inte klaga för det är ju tåget som tar mig hem men mår verkligen inte bra :(

Nu kokar jag lite pasta som jag ska äta och sen om två timmar knallar jag till tåget =)

Blääääää

Började må dåligt igår kväll och har bara blivit värre idag.. Men det kund einte hindra mig från att knalla iväg till tentan imorse. Läraren hade inte gjort en lätt tenta vill jag säga! Inget utav de som var givna frågor på tidigare tentor va med. Får se hur det gick. Sen dess har jag bara legat hemma, orkade inte gå iväg till skolan igen sen. Imorgon ska vi gå till gymmet å träna, får väl ta och gå dit iaf. Nej nu ska jag lägga mig i sängen igen och bara ligga och dra mig!

Åker hem imorgon, ska bli såå skönt! =)

stressad

Uach å fy huvudet går på högvarv. Känner mig sjukt stressad och pressad, måste lugna ner mig lite innan jag sätter igång och repeterar anatomin. Tenta imorgon. Fast jag kan, egentligen. Det vet jag bara det att man blir så stressad så man tror att man inte kan. FY! Måste verkligen lugna ner mig, annars kommer det gå åt helvete bara pga det. Har iaf avklarat min konditionstester idag. Bara anatomin imorgon sen kan min hjärna få ta ledigt ett par dagar innan jag börjar plugga in träningsfysiologin.

Behöver Gabriel här, han kan lugna mig.. Fast jag är nog inget bra sällskap just nu, men hade känts bättre om han va här!

Har lugnat mig lite bara av att skriva detta.. nu ska det repeteras!

Håll tummarna för mig!


Holiday

Sitter i vardagsrummet, kollar Holiday medans mamma ligger på soffan och sover. Lite avundsjuk måste jag säga!
Har haft en bra helg hemma =) eller har inte varit hemma så mycket men ändå ;) Julbordet i fredags var mycket trevligt, mysigt att sitta på slottet med tända ljus och så =)

Igår bar det av ner till nynäs för spendera tid med min underbart söta guddotter och hennes fantastika mamma =) Verkligen älskar att vara hemma hos dom, känner mig som hemma, bortsett från att hemma måste jag hjälpa till med disken ;)

Juste! Snöa ju i lördags, snön låg inte kvar i 12 timmar ens men jag han med å få första snövurpan! Hahaha sååå klantigt, vbar typ helt stilla stående sen så ramlar jag :P Amazing..

Haha, väldigt kort om helgen. Plugga med mor sen till V-ås imorgon =)


Om jag va trött igår så vet jag inte vad jag kalla det jag är idag

Lite halv seg förläsning om gruppträning på förmiddagen men va lite rolig när vi fick hålla på själva =) Så på eftermiddagen nu så var vi å "bada" på lögarängen. Vi hade alltså ett vattenpass i grupp, lova rjag kommer ha träningsvärk imorgon, men det var super kul =D någ jag skulle kunna hålla på med varje vecka =)

Nu slappas det framför tv:n sen ska jag packa lite =)

Uppe i 9598 steg =) målet är 10.000 varje dag och ska nog lyckas komma upp idet =)

jag e trööööött!

Idag har det inte hänt mycket alls, hade föreläsning om motiverande samtal idag.. Borde testa det på mig själv, svårt att motivera mig själv till att plugga anatomin. Men mamma får lov å hjälpa mig =) Ska ta tag i disken strax sen lägga mig på soffan och glo rakt in i tv:n resten av kvällen ;)

Imorgon är det bara träning i skolan, sen är det en torsdag i eskilstuna så får jag åka hem =D
Ser framemot de!
=)

4 månader <3

Tiden går så himla fort, idag har jag och Gabriel varit tillsmmans i 4 månder! Underbart <3
Skulle kunna skriva väldigt mycket mer, men tycker det är mellan dig och mig hjärtat.. Med tanke på våra disskusioner du vet ;)

Fick sluta 12 istället för 16 idag eftersom läraren var sjuk. Skönt! Så nu sitter jag och kollar handbollen på tv och pluggar anatomi. Usch för fotens alla ligament och muskler.

Det som gäller i veckan iaf är att imorgon har vi skola till 12 igen, FYSS och motiverandesamtal.
Onsdag så har vi land- och vattenträning hela dagen.
På torsdag så ska jag och några andra till Eskilstuna och observera en gruppträning. Sedan åker jag hem!! :D Ska kolla på dammatchen sen på kvällen =)
Fredag så ska jag plugga lite med min mamma tror jag sen vet jag inte men ska iaf på styrelsensjulbord på kvällen =)

Resten av helgen blir det nog att försöka umgås med folket där hemma =)



Så fulsöt bild (a) hihi <3

2:a advent

Nu har Nahla och hem och jag har haft en jätte trevlig helg med många skratt! =) <3

Sitter i soffan och är jätte trött och mätt nu, One tree hill på tv. Sova tidigt idag tror jag faktiskt. Vore skönt!
Ska dock prata med min underbara innan jag sover! Det gillar vi =) <3

:)

Igår knallade jag och Nahla runt på stan hela dagen, i regnet. Men det gjorde inte så mycket va rätt mysigt ändå =) Dagen försvann ganska så fort igår för när vi kom tillbaka igen så kolla vi klart en film gjorde mat och begav oss till bion. New Moon = sååå bra! Gick från bion med en riktigt bra känlsa i kroppen =)

Jag somna väll runt två sen så vakna jag till när Nahla la sig vid halv 6 å då blev det alldels för komplicerade disskuisioner för att precis ha vaknat och klockan va halv 6! Haha =)

Hon ska få sova ett tag till sen blir det visa runt mer och sen åker hon hem i eftermiddag =)

Hahaha!

Shit alltså! Sicken kul kväll! Garvat som jag inte gjort på länge! Idol, singstar och kebab! Guld! <3

Det är fredag idag!

Shit sicken lång skolfredag jag hade idag! Eller den känns säkert längre än va den va eftersom det är mörkt när man går dit och när man kommer hem (nästan). Vi hade iaf förläsning och konditionsfysiologi på förmiddagen då kände man sig på allerten men detta försvann efter lunchen.. Då vi skulle haft konditionstester men vi tittade på när en tjej cykla och vi andra får göra det på ett annat tillfälle.. Slutade iaf med att vi bara satt stilla och kolla när Jacob andades.. Haha ;)

Nahla kommer om ca en halvtimme så ska väl röra mig mot station om en kvart 20 min =) Sen så vill jag se Idol ikväll! =) Insåg förut att jag kommer missa finalen nästa vecka eftersom jag ska på julbord med styrelsen =/ menmen sånt man får ta! =) Nu ska jag slänga i mig en clementin =)

Sååå björn aktigt.. suck!



Så frustrerande när man ligger i sängen och någon tänder lampan och går iväg!!


Mina steg är nu uppe i 7900 =)
Lite öm i benen faktiskt, har helt slopat hissen så springer upp och ner för mina fyra trappar x antal ggr per dag.. Skit bra effekt av stegräknaren! Va dock lite jobbigt när man hade tvättstugan igår och dom fyra trapporna blev fem och antalet ggr upp och ner högade avsevärt!

Styrkemätningar

Japp det var ju just det vi gjorde i skolan idag, styrkemätningar. Vet ni hur svårt det är att ta bort gravitationskraften när man ska en flexion av magmusklerna (alltså en situp)? Det var inte lätt kom vi fram till.. Dagen gick iaf ut på att vi kände, klämde, drog, press och vred lite på varande idag. Imorgon är det föreläsning på förmiddagen sen ska vi göra kondition-  och lungfunktionstester på eftermiddagen =) Kommer gå åt pipsvängen då min kodition blivit totalt noll sen man flytta hit och inte tränar handboll längre..

Har iaf hittills idag gått 5657 steg =)

Imorgon kommer Nahla! Ska bli kul =) Kan vi flumma och va ute sent ;) Sen ska vi se New moon också =)


Tänkte att jag skulle ha pluggat idag men det blev det inte mycket av.. =/

Godmorgon



Tyckte det var fint och frostigt utanför fönstret nu på morgonen =)

Observation

Kunde inte somna igår så vaa ju inte lagom lite trött imorse! Stackars Gabriel som får stå ut med min humörsvängningar, dom är inte att leka med..

Men iaf! Idag så hade vi observation imorse så det var halv avklätt i skolan imorse och vi skulle titta på hållning symetri. Vi mätte även benlängde =) Sedan prata vi styrketräning hela eftermiddag! Lite lång eftermiddag men jag höll mig på alerten. Skrev som en tok vilket förklarar smärtan i handleden..

Har tvättstugan, kan ju lova att jag kommer somna gott ikväll! =)

Juste vi har fått låna en stegräknare som vi ska ha varje dag på oss, idag har jag redan kommit upp i 7213 steg =)

Vad är en blogg till om inte skriva lite bra saker om sig själv?

Sen jag sluta skolan har jag handlat, gjort kötterfärsås med spagetti, hunnit diska 2 ggr, grundskrubbat kokvrån, torkat ur kylskåpet, beställt böcker och bokat två tåg biljetter till och från stockholm. Känner mig duktig! För att känna mig ännu duktigare måste jag dessutom förbereda tvättkassen för ska tvätta direkt efter skolan imorgon. Som belöning blir det pepparkakor och ett lååångt samtal med min ängel sen! =)

Ska väll slänga ett öga på dom desperata hemmafruarna också ;)

Suck

Sur jag blir hade gjort världens inlägg och skrivit om den nya kusen och om när Annicas mobil blev "snodd" men dator helvetet stängdes av och jag orkar verkligen inte skriva om hela alltet.. Kan iaf skriva att kursen verkar rolig och jag e glad. Så det är allt som räknas just nu! Kan skriva mer framöver om våra påhitt i kursen ;)

RSS 2.0