29 februari

Klocken är halv tio och har redan vart vaken ett bra tag. Kalabalik i mitt kök imorse, hundar som skäller, tanter som babblar. Trött men vad ska man göra? Får ta en tupplur sen i eftermiddag innan matchen. Måste se till at göra klart min hemskrivning också, men jag tror jag kan klara den ganska så snabbt.  

You make me smile.  



Jobbig match alltså det gick inte br men det gick inte heller super kasst, iaf inte för egen del.  Slapp upp och ut till hallen 07:30 imorgon.. Yes! Men ska ändå ut och kolla tror jag, man kan ju inte annat än att gilla ungarna, nästan alla iaf ;P Nej så får man väl inte säga men man ska ju försöka vara ärlig.  Skönt att ara lägga sig och dega ikvällen nu ;)

26 februari

Haft en as bra dag idag, visst vädret har sugit men den har ändå varit bra :) Woooho tattoo om två veckor, då kommer Ida få sitta och hålla mig i handen ;P hahah Tack för att du följde med Ida <3

Jag vet inte vad det är idag men det känns bara bra, en lite sak som saknas bara men det löser sig väl.

Ikväll blir det middag i stan för att fira Nicole som fyller 19 ida, grattis :)

24 februari

Går mig själv på nerverna. Hakar upp mig på världens minsta saker. Men men jag klara mig ur den den här gången med förhoppningvis..


Du lyckas ofta få mig bra humör bästis, du betyder mycket för mig.

21 februari

En vecka sen jag skrev något. Har inte haft orken, plus att jag är lite glömsk..

Det är otroligt hur humöret kan gå så upp och ner.. Jävligt jobbigt.. Men just nu känns det bra, jag ser positivt till det mesta.. 

Tess, klockrena vi är. Grymt bra humor vi har..

Jag längtar grymt mycket efter sommaren

14 februari <3

Det är så himmla skön i skolan nu när vi bara är nio kvar i klassen.. Tess och jag är så klockrena precis samma humor.

Jag längtar till något men vet inte riktigt till vad, visst till studenten men det är något mer..

12 februari

Var hos bettfysiologen idag. Han kollad mina käkar och fixade till min bettskena. Det var första gången jag träffar den läkaren och han vaätte gullig och fråga saker och förklarade bra. Men det blev lite pinsamt när han fråga mig om jag spelade något instrument.. Först blev jag lite förrvirrad och svara nej. Han ba: anledningen till att jag frågar är för att man kan få ont i käkarna när man gör det. Då slog det mig.. Jag försökte att inte reagera allt för mycket men vi slogs nog båda av tanken för det blev lite pinsam tystnad sen.. Gått och garavat åt det för mig själv hela dagen..

Hade varken svenska eller idrott för att vi var på föreläsningar. Samma föreläsning två gånger faktiskt.  Jonas Hassen Khemiri, författare till boken "Ett öga rött" mycket roligare än vad jag först trodde. Han började också prata om en teater han skrivit "Invasion" , vi var och såg den i ettan med klassen. Det som är speciellt med pjäsen är att det i början är två ur publiken som börjar väsnas och springa omkring. Och när vi var där gick våran lärare och klagade. Fast dem två som håller på opch stökar är egentligen med i pjäsen. Hon drog upp det idag för honom och alla de från vår klass garva som fan.

Sen blev det middag med Tess, en Subway macka för första gången någonsin. Super smarrigt.. Jag säger bara räkna med mig och en klirr väska i skåne sen, lovar att jag kommer ner.

Ni måste ju bara se Björn Gustavsson från Melodifetivalen:

http://youtube.com/watch?v=DSdzkmiJM28

11 februari

Just nu bara är jag.. varken mer eller mindre.

10 februari

Så underbart att få vara med dig igen, har saknat dig som fan syrran!! Idag gjorde vi en riktig pudel..hahaha..
Älskar dig <3

7 februari

Mått lite dåligt idag.. Sjuk.. Usch..Aja imorgon ska jag vara frisk fåör då är det match..


6 februari

Det känns lite upp och ner. Det känns så mycket lättare nu när projektet är helt klart.. Bara att få betygen kvar.. Hopppas och tror på MVG.. Korssade fingrar.

Jag längtar till sommaren och allt det som kommer att hända efter den, med blandade känslor. Fast jag vet det kommer kräva mycket energi om jag ska se till att denna sommaren blir bättre än förra.. Fast det är verkligen inte omöjligt..  Nej nu är det dags att börja planera lite grann.. Idag är en bra dag. 

5 januari

Mådde riktigt jäkla dåligt igår. Usch.. MÅr bättre idag men är inte helt kry skulle vilja vara hemma från plugget imorgon med men den ändå giltiga frånvaron skulle vara dödsfall, sitt eget det vill säga. Jag är så himmla nervös inför projektredovisningen. Men det kommer säkert gå bra. Först ut så vi har ingen tid att se dem andra och bli nervösa pga deras redovisningar.. Håll tummarna för mig nu.. ;D

att det kan störa mig så jävla mycket

Jag förstår inte hur du lyckas men du drar verkligen ner på hela mitt humör. Blir så irriterad på de saker du säger till mig och sättet du säger dem på. Ena gången är jag en tjej som verkligen ska behandlas med respekt nästa visar du ingen som helst respekt  för mig.  


RSS 2.0