....

Söndag idag då, ny vecka imorgon även om min skolvecka inte riktigt börjar förens på tisdag. Kunde inte somna inatt va vaken fram tills 3, hatar när man inte kan somna. mår bättre idag även om jag haft huvudvärk mer eller mindre hela dagen. Mycket slöande från min sida idag, men tog hand om disken och dammsög iaf =)

Imorgon ska det pluggas och till gymmet om jag känner mig pigg =) Resten av veckan består av skola.
Åka hem på fredag? Vet inte hur det blir, vi får se =)

Mår inge bra

Usch hade jätte ont i min mage i natt, gick inte alls att sova.. Idag har jag inte ont i magen men mår inte särskilt bra. Har totalt lämnat min säng i en kvart idag. Vill ner till affären och köpa cola men vet inte om jag orkar, ser jäkligt kallt ut ute.. Vi får se. Tur jag har lärt mig tanka annars skulle såna här dagar vara helt hopplösa..

Tiara 9 månader

Helt sjuk att den lilla sötnosen är så "gammal" känns inte alls länge sen man höll i henne och hon var en dag gammal.. Kan tänka mig att det är en ännu mer speciell känsla för Nathalie, du skulle idag kunnat fått en till bebis om du blev gravid när Tiara föddes.. Overklig tanke? Jaja jag vet att det inte riktigt är möjligt i praktiken men man kan ju leka med tanken ;)



Hihi min ihop klistrade bakgrund på datorn (a)



Praktiken börjar v. 7 sen blir det:
5 veckor i Katrineholm
5 veckor i Västerås
5 veckor i Enköping

Ser fram emot det, fast inte kostnaden att åka till Katrineholm, men allt annat =)

FREDAG ;D

Sicken go fredag hittills! Helt okej lektion som gick hur fort som helst, sen fick jag redan på at jag KLARAT ANATOMIN!!! Så jävla skönt!!! Super glad nu =D  Sen gick jag upp till Friskis på rocklunda köpte kort och träna, skönt att få svettas ;) Nu är det one tree hill och sen blir det mat =D

En torsdag

Sovmorgon idag sen till skolan för att färska upp HLR kunskaperna, lätt som en plätt ;) Sen hem å äta sen har jag varit hos Jennifer hela kvällen. Skulle dit så hon fick öva inför hennes praktiska imorgon, trodde de skulle ta en timme typ, gick dit halv sju kom hem nu vid halv elva! ;D  Det är kul go och halvknasig brud det där ;) Va riktigt trevligt!

Lite telefon och sova, sen blir det skola och sen Friskis och svettis. Dags att köra igång igen nu. Måste ju träna upp mig lite om jag ska klara att spela lite handboll nu framöver ;) Tack och slut från mig! Godnatt =)

Translatoriskrörelse

Upp tidigt idag igen och började 8.15.. Vi gick igenom lite om höft och knäartros sedan kom en patient som berättade om hur det var att ha det och sen så genomförde våran lärare undersökningar på. Intressant att se undersökningarna på någon som faktiskt har en skada, när vi övar på varandra är vi ju alla "friska". Dagen rulla på och sen fick vi öva på varandra. Jag kan ju säga att man slutar vara blyg med å klä av sig efter ett tag, var och varannan dag springer man omkring i nästan bara underkläder i skolan ;P Men det funkar för vi har en så go klass!

Slöa nu resten av kvällen sen ta en låång sovmorgon imorgon, börjar 13.15. Ska ha HRL =) Kanske en morgonpromenad också ;)

Sen så ett stort grattis till min plutt som klarade teoriprovet idag! =D <3

Ipren

Gick upp sju idag för att vi skulle enligt våran studiehandledning börja 8.15 men icke! Väl i skolan så får man reda på att vi skulle börja 9.15 som det stog på schemat.. Dom är så röriga lärarna, ofta många fel och snurrigheter.

Hade patientundersökning på förmiddagen, förstår inte varför dom kallar det så när det enda vi gjorde var att lyssna på när dom tog hennes anamnes (sjukdomshistoria) å sen så gjorde domundersökningarna på lärarna. Samma undersökningar som vi dessutom gjort x antal ggr på varandra.. På eftermiddagen sen fick vi fortsätta med samma saker fast göra det på varandra. Det var en KOL patient idag och andningsundersökningar är jätte tråkiga men man måste ju kunna göra dom. Imorgon däremot så är ungefär samma upplägg men då kommer det en patient med knäartros, alltså lite roligare undersökningar till eftermiddagen =)

Halvdag sen både torsdag och fredag så på fredag ska jag till Friskis och svettis och köpa gymkort.. Dags att komma igång ;)

Håller tummarna för min plutt imorgon! <3


Gaaaaah

Känns som om min hjärna försöker tränga sig igenom skallbenet på mig.. 3 steg bort är sängen, ska nog ta mig den långa vandringen och lägga mig där.

Godnatt

Måndag

Tidig morgon och tvättsuga, sen har man gjort en helstek kyckling i ugnen, städat och tagit hand om sig själv lite.. Synd bara att tröttheten säkert dock kommer under föreläsningen som börjar om en timme. Men men, nöjd med min dag så här långt iaf =)

En bild på min tenta uppladdning i torsdags ;)


Behöver nog ett riktigt sängbord ;)

V-ås igen

Skönt att få ha varit hemma i helgen.. Även om all press från veckan innan börja släppa och kroppen börja strejka på lördagen. Men med mammas mat och lite sömn så blev det lite bättre idag men min kropp är verkligen anti stress..

Fixa ny telefon i fredags, så skönt att slippa ha en lånad! Och sen så bara älskar jag min söta lilla röda (a)

Packat upp å allt nu så ska ta en fralla som Josse tog med till mig från jobbet och varva ner framför tvn.
Tvättstuga och skola imorgon.

Trött!

Jag är väldigt väldigt trött.. Vi orkade inte plugga mer än till 14 idag, så är hemma och bara slöar mig. Ska kolla igenom det sen. Känns ganska så bra ändå =) Men tror dock jag har feber =/ Blir nog sjuk till helgen då all press släpper.. Men får åka hem till helgen ändå, mammas mat, familjen, handboll och vänner. Bättre kan de nästan inte bli =)


Bye bye money!

Haha alltså en väldigt tråkig ska är räkningar! Fan man får pengar sen så betalar man räkningarna och puuhff så är typ hälften om inte mer borta! Så tråkigt! Sen så är det ju inte så jätte upplyftande heller när man måste beställa böcker för 1200 heller.. Men men, så är det å bli stor ;)

Världens godaste middag idag, tortellini med soltorkade tomater och mozarella och till det så stekte jag sommergrönsaker med lite vitlök! så jäkla gott och tog inte mer än 10 min allt som allt ;)

Äta upp det sista av min glass jag sparat, kolla handbollen, prata tele sen SOOOVA! Heldag med Eleonore imorgon igen! Vi gör det kul att sitta 3½ dag i sträck å plugga! Tro mig det måste man..

Juste! Min söta lilla mamma fyller år idag, 29 år tror jag hon blir om jag inte minns fel ;) Grattis till henne! =)

Handboll!

Jag och Eleonor är ju grymma på att komma på minnes grejer till musklerna! Riktigt kul faktiskt! Men nu kopplar jag bort skolan i ca timmen framåt, ska plocka fram min glass och kolla på handboll! =)


lång dag i skolan

Gick upp tidigt idag och begav mig till skolan klockan 9 imorse. Sen satt jag där med Eleonor och Jessica och pluggade. Sen var det en tenta genomgång på eftermiddagen och efter den blev man riktigt peppad på att plugga! men också lite irriterad för att det visade sig att jag istället för att vara 6 poäng ifrån tentan var ca 0,5 till 2 poäng ifrån beroende på hur man räknar. Liiiiite irriterande får jag säga! Men det visar ju bara att man inte är helt bakom flötet! ;)

Imorgon ny kurs, intro på förmiddagen sen så ska vi sitta och plugga igen. Jaa det kommer ju inte bli så roliga inlägg om ens många denna veckan för det är så min vecka kommer att se ut. Men får ledigt direkt efter tentan på fredag så då får man åka hem =) Då blir man iaf glad =)

Resten av idrottsgalan nu sen prata med min gulleplutt =) Sen får jag SOOOVA!! =D

D dagen om 4 dagar

Efter en godnatts sömn har det blivit pluggande och slappande för mig idag.. Har verkligen inte hänt mycket annat. Eller gick till affären och mötte en klasskamrat/granne som jag prata lite med men annars absolut ingenting. Lite tråkigt men så är det!

Åker iaf hem på fredaga så det ska bli skönt! Vill helst vara men Gabriel i helgen men det går inte riktigt ekonomiskt =/  Så iställer för att ruttna här åker jag hem till min mor och far =) Kollar handboll och umgås med folket! =)

lördag

Somna till slut igår, mjölken hjälpte mig! ;) Har pluggat å gått på stan lite idag. Fixa en liten sak sen så kolla jag upp om mobil och får byta upp mig till en ny på fredag! =D Men vet inte om jag ska skaffa mig en Iphone eller en walkman, en röd söt uppskjutbar sak! Tips!? =)

Nej nu ropar mina muskelpapper att dom saknar mig, dags att återgå! =)

Eller?

Jag kan inte sova falalalaaaa

Jag kan inte sova, ligger bara å vider och vänder på mig. Tusen tankar. Värst är nästan alla dessa (jävla) muskler..

Serratus anterior
U: Costa 1-9
FÄ: Margo medialis scapula
FU: Stabilisera scapula samt hjälp andningsmuskel

Fatta att det är typ 300 såna som irrar runt i mitt huvud!!

Mjölk, mjölken får bli min lösning. Hoppas jag. Godnatt!

Fredags plugg

Efter en väldigt skön sovmorgon så har jag pluggat mig igen större delen av dagen.. Har rast nu till OTH och tänkte ha rast ett tag så jag hinner göra middag också också! =) Sen blir det mer plugg å sen slappande i soffan..


Visst låter det som en en riktigt rolig fredagskväll? ;)

Yeay!

Klarade min praktiska tenta idag! Allt godkänt!! Så himla skönt, detta ger mig nu massa energi till helgens pluggande =)

Jag <3 dig



Orkar inte skriva så mycket idag, det räcker! <3

Idag känns det bättre!

KOm hem från tentan nyss, gick inte helt åt helvete iaf ;) Hoppas jag... Nu blir det lite lugn och ro i någon timme sen ska jag se över lite av det praktiskta, ska ha hel dag med Annica imorgon och öva olika muskeltöjningar och tester =) Ska bli lite kul så man får repetera lite, praktisk tenta på torsdag!

Nu ska jag fortsätta titta på Greys Anatomy och värma min färdiga pizza ;)

så trött att jag vill gråta

Det är inte min tid just nu, inte nå jätte särsklit glader alls.. Tenta imorgon mellan 14 -18.30, lär ju inte sitta så länge men är inte så rolig tid ändå.. Men kan ju sova lite längre imorgon och sen kolla igenom lite fakta igen och se till man får i sig bra lunch.. Sen är det bara till å börja plugga igen =/

KAN INGEN GE MIG SEMESTER? 25-30 + GRADER OCH SOL?



Kolla vilken fin brun färg man hade på benen, nu är man ju lika blek som josse ;(

Plugg

Suttit nästan ända sen jag vakna imorse med böckerna framför ögonen på mig.. Undrar om man blir nå klokare? Har iaf laddat med god kyckling och sallad inför ca en timmes till pluggande sen ska jag se en film och försöka komma i säng i tid.. Brukar inte spela någon roll att jag håller på att somna vi 19 tiden när det är dags att sova är jag lika pigg ändå!

I veckan gäller plugg och skriftlig samt praktiskt tenta.. Sen har jag "ledig" tid hela helgen, ska man vara här uppe och plugga eller kanske åka hem? Var hemma nyss men saknar hemmet och familjen redan..

='(

My Sisters Keeper är en av dom bästa och värsta filmer jag sett.. Den ger en perspektiv på livet! En film med budskap och känsla.

Vad skulle man egentligen kunna göra för dom man älskar?


Lite bilder


Josse och Tiara


Nyårsbordet hemma =)


Fredagsmys!

Har inte varit jätte aktiv med kameran får jag säga.. ;)

Nu är det lördag :(

Gabriel ska snart åka hem :( Inte roligt.. Så nu packas det å fixas..

Igår så bjöd han iaf ut mig på Grekisk resturang! Jätte gott! Det var jätte mysigt =)
Tusen tack, du är för söt alltså <3

Oj inte den mest aktiva kanske?

Skrev senast den 1:a och idag är det den 7:de och vi har 5 månaders dag <3 Inte för att vi lägger ner jätte mycket krut på sånt men det är första gången vi är med varandra på en månads dag, vi var inte ens med varandra på den dagen vi blev tillsammans.. Så på det viset är det väldigt speciellt! =) Har haft en lugn dag med en tur på stan, vilande och god mat. Kvällen fortsätter i slöandets tecken med lite gott i tv-soffan! =)

Skola imorgon, seminarium =( Men men bara mellan 9 och 12, överlever nog..

Nu ska jag vara social, men måste bara tillägga att jag saknar min familj redan..

1:a januari

Hade en trevlig kväll igår på nyårsafton =) Orkar inte skriva så mycket om det, men det var väldigt trevligt iaf =)

Året som gått brukar man ju summera lite och jag kan dra en liten kort resume.
Våren var väldigt jobbig med mycket stress och nära utbränning men jag tog igen mig. Man gick ju hela början av våren och vänta på att Nathalies lilla sötnos skulle födas. Den lilla sötnosen ger mig så mycket glädje även om jag inte träffar henne alltför ofta.

Bestämde mig för att flytta och då sluta träna min älskade F98, men träffar dom ändå som ofta jag hinner för inte kan man släppa dom inte..

I slutet av Maj, började jag smsa med vad jag då tyckte var en liten 92:a, vi fick snabbt väldigt bra kontakt och den 7/7 kom han upp för att han skulle få se allsång på skansen. Det sa klick direkt. För mig är han nu inte längre en liten 92:a, nu är han min.

Flytta upp till Västerås i Augusti och livet har rullat på snabbt, skola, handboll så fort man fått chansen, resor hem, till skåne, till varberg. Har helt enkelt försökt hinna med allt och lite till som vanligt ;)

Hoppas nu att 2010 blir ett riktigt toppen år! <3

RSS 2.0