snark

Gabreil ligger och snarkar men jag får inte ligga kvar för jag måste iväg på tenta =( Hade kunnat sova som en stock nu när han snarkar ju =( Aja så är livet! Tenta sen hem till Sthlm! =) <3

Vilken dag!

Vilken härlig dag det blivi idag trpts tenta nerver och allt! Kanske därför det blivit en härlig dag ;) Plutten är påväg tillbaka med pizza som vi ska tugga i oss sen plugga och slöa framför tv:n.. Mysmysmys!

Till sthlm imorgon och umgås med Nathalie!! =D Och familjen såklart ;)

myyys <3

Åkte hem från Rättvik idag, de va mysigt där uppe! Blev plugga till idag, från rättvik till sala men från sala till västerås då satt vi nästan bara och flabba ;D Gabriel vet vad det handlar om ;) Hahaha

Nu jävlas han med mig och låtsas sover för jag ska lämna datorn.. Hahaha! Bäst att göra så! =)

Rättvik

Är uppe hos Gabriels mamma i Rättvik nu, lite landet men mysigt! ;) Hemma i V-ås igen imorgon! =)

iiiiiiiiiih <3

Har haft en mycket trevlig förmiddag med ett par klasskamrater i biblioteket =) Nu ska jag stoppa i mig en macka eller två och bege mig till station och hämta min plutt! =D <3

17.33

Det går en epidemi på mälardalens högskola i tredje terminen på sjukgymnast programmet. TENTAÅNGEST! Försöker hålla mig ur riskzonen så länge som möjligt men jag drabbas nog även jag om ett par dagar.

Dags att städa lite grann. Sen kolla One tree hill och sen blir det nog lite arbete i förbyggande syfte så jag inte drabbas jag med..

17.36

15.25

Segt, segt, segt, segt..... Det va inte kul att plugga idag. Bara att ta tag i det hela dock.

15.27

11.31

söndag idag, tråkigt väder och här är typ inte affärerna öppna alls på söndagar. Jag som hade tänkt gå ut och kolla på en sak, men får dra med mig pojken ut en stund i veckan =) Ska börja plugga snart, men känns inte jätte lockand då jag vet att jag behöver sitte många timmar och att jag inte har annat att göra så jag faktiskt kan sitta många timmar. Men men man måste ju! Om jag inte går på Annicas spår och hoppar av och blir lastbilschaffis =P

Saknar allt folket hemma, men kommer hem en kortis med pojken till helgen sen blir jag hemma helgen efter också! =)

Dags att dra igång livet idag med. 11.35.

Plugg i massor

Har mest pluggat idag, känner mig lite klokare =) tänkte inte plugga mer idag uten köra på imorgon, men kanske blir lite läsning senare om jga inte kommr på något bättre =P Har städat lite också, man sprider ut saker ganska så mycket när man bara pluggar och är i skolan =P Ska värma på lite mat snart och tändå lite ljus =)


Mindre än 48 timmar tills Gabriel kommer... Iiiih =) <3

Fredag =)

Hade sjukgymnastseminarium hela dagen, ganska så segt fram till efter lunch då det kom en sjukgymnast från pediatriken. Snacka om att jag blev inspirerad för att jobba som sjukgymnast inom pediatriken, slippa alla gamlingar! ;) hahah nej men jag älskar ju barn och tror faktiskt det skulle kunna passa mig =)

Blev lite chockade när han sa att femåringa rinte kan göra situps, redan i vintras kunde Sebastian gör situps på en pilatesboll vilket är mycket svårare och tyngre än en vanlig situp! Underbarn? Haha vi körde ju förtusan situps med han långt innan han va fem och han har alltid klarat det galant ju!

Väntar på tiden ska gå lite så man kan göra mat och sen att IDOL ska börja så man har lite att göra ikväll. Har ingen lust å plugga faktiskt. Lite måtta får det faktiskt vara. Men helst av allt vill jag att helgen bara ska rulla på snabbt så det blir måndag =) <3 Nästa vecka kommer vara en guldvecka (om man bortser från tentan) pojken min är med mig hela veckan, vi ska till dalarna, ska få träffa Nathalie och Tiara, träffa familjen och träffa mina tjejer!!
Alltså en RIKTIG GULDVECKA! <3


Hon är ju så jäkla söt min guddotter!
Stolt så in i norden att få äran att vara gudmor! <3



Printscreena från Nathalies blogg! ;)

Mys

Har pluggat klart för idag känner jag. Måste ju ha lite och göra i helgen med ;) haha
Har precis ätit och är proppmätt! Hemma gjord kycklingsallad med pasta och tzatziki! Mums! Tror jag ska lägga mig i sängen med datorn och kolla på en film eller någon serie! =)

Sista skoldagen innan tentan nästa fredag, ska bara sitta och lyssna på verksamma sjukgymnaster som ska babbla på om deras arbeten.. Jätte kul 8-) Men men det är ju fredag imorgon iaf =)

4 dagar kvar till ängel kommer <3





Gott!



Min goda rulltårta med grädde som jag gjorde förra veckan =)

Hmm..?

Hahaha dom har bara snackat sex mellan ungdomar på tv hela efter middagen.. Det är nog dagens tv ämne. Skillnad mot personlighetsstörningarna vi prata om idag i skolan. Med allt de vi lär oss i skolan ju nu så är nog inte det faktom att ungdomar har sex våra samhällens största problem.

Hahaha har man ingen att diskutera med hemma får man göra det med sig själv på bloggen ;)



5 dagar kvar <3

Shit va jag är trött nu! Satt mellan halv 11 och kvart i fem framför datorn och gjorde tenta frågor.. Endast korta pauser då jag prata med mamma och fick i mig lite att äta. Hoppas jag blivit lite klokare!

Ska dra mig upp till bombardierarena om en kvart och möta Sofia så ska vi kolla på IVH - Skuru! Kul, synd man inte kommer iväg och kollar handboll oftare finn ju ändå handboll på ganska hög nivå här uppe =) Vill ta mig till E-tuna någon gång också och kolla herrelitematch. Hälst mot bajen =)

Ska klä om lite nu och börja knalla snart..

Duktigt idag tycker jag..

.. har varit i skolan, kom hem å plugga ca två timmar sen gick jag ut och jogga lite (ett år senast typ). Har dessutom inte ätit någon form av godis eller druckit läsk av något slag! En kopp kaffe men det finns faktiskt nyttiga ämnen i kaffe (a) Ska hopppa föreläsningen imorgon, ta mig lite sovmorgon och sitta hemma och plugga. Ska försöka göra klart alla frågorna så det bara är att läsa in en massa sen. Ska plugga hela helgen också, så jag inte får dåligt samvete om jag inte pluggar överdrivet mycket när Gabriel kommer, vill ju inte gärna plugga när vi är i dalarna heller.

Blir ju helt snurrig på dagarna, det är bara tisdag idag, jag har trodde först det var onsdag sen när jag jogga så trodde jag det var torsdag. Hel snurrig är jag.

Slappa med lite mandriner framför tv:n ikväll.. Orkar inte plugga mer!

=(

Satt och vänta på att min plutt skulle höra av sig efter matchen så ringer han och säger att inte spela och att han ska åka till sjukhuset.. Snacka om att man blir orolig och känner att man är på fel ställe! =/

Jag tänker iaf på dig hjärtat och hoppas allt är okej! <3

Mörkt =(

Det var jätte mörkt och grått imorse när jag vaknade och det är mörkt nu med, deprimerande.. just vad vi prata om i skolan idag, ångest och depressioner. Så väldigt upplyftande! ;) Nej men har haft en bra dag, slutade mer än två timmar tidigare så kom hem och fick lite plugg gjort faktiskt!

Sitter och tittar på grekland, saknar grekland, saknar min lillasyster! <3








Söndag och solen skiner

Hade ju inte världens roligast dag igår men den förgylldes av ett fyra timmar långt samtal med Gabriel på kvällen.. Vet inte vart tiden tog vägen =) Inte många dagar kvar nu =)

Ska hämta tvätten snart sen så ska jag plugga ett tag sen ta en promenad tror jag =)
Sjunde säsongen av One tree hill ikväll och tydligen ska inte Lucas va med =( Men jag tittar ändå =)

Idrottonline

Plugga är varken roligt eller lockande idag.. Har försökt trixa med mina tjejers hemsida istället men den är krånglig, gillade den gamla bättre den va ju så lätt!!! Men men har iaf något pyssla med då. Sjukt trött, seg å grinig idag. Somna inte förens tidigast 3 inatt. Så inte den muntraste.

blää

Tvättstugan är imorgon inte idag kunde sovit fortfarande....

Hahahah Dagens alltså =D

Smsar om Idol med Gabriel, han tycker att Calle är grym då skriver jag:

" Jag är grym! ;D"

Får till svar: "Men detta är sång, inte säng älskling ;)"

Hahaha tyckte fan den va bra, ville dela med mig.. =)

Det där va dagens fatta att min dag inte varit världens roligaste, inget emot dig hjärtat men ändå.

pluggpluggplugg

Soman innan klockan va tio igårkväll och drog mig inte ur sängen förens 10 imorse. Skönt! Åt och kollade internet lite innan jag tillslut började plugga vid halv elva, sen har ja iprincip suttit och svarat i frågor tills nu, känner att det finns mer att göra men samtidigt finns det ingen ork i hjärnan för det just nu.. Skulle vilja ta en promenad men det regnar här.. Smiter ut så fort det slutar! Ska köpa gottigottgott ikväll och ha fredagsmys för mig själv framför IDOL =)

Imorgon blir det ännu mera plugg och tvättstugan.. Inte den roligaste helgen kanske men sån som måste göras.. =)

Helg på en torsdag

Har haft en helt meningslös dag i skolan egentligen, eller ja visserligen var det lite intressant å se patientfilmerna på personer med neurologiska sjukdomar men annars var den inte mycket å hurra för..

Har bara slöat sen jag kom hem, har haft lite huvudvärk också så skyllt lite på den att jag inte pluggat ;) Men tänker faktiskt fortsätta slöa resten av kvällen =) Män som hatar kvinnor lockar lite att se faktiskt =)

Tummen upp på att Tiara gillar Teletubbin hon fick av också, så söt det lilla flickebarnet! Längtar tills man får träffa henne och hennes underbara mamma =)

Känns som det är dags att lägga upp en bild, va ett tag sen.. Bara för det kommer en gamal bild dessutom ;)



Jag och Björn flumm spela twister ;)




förlåt

Ett förlåt till Nathalie som jag inte meddelat om min blogg men du hitta ju hit ändå ;)

Väldigt konstig dag idag, nästan sprang från skolan så fort vi sluta orkade inte vara kvar. Suttit hemma och pluggat lite på eftermiddagen, tog en promenad också. Sen tycker jag inte jag behöver skriva mer varför dagen har varit konstig.. Sjukt trötter är jag iaf. Ska slöa framför datorn ett tag sen göra en rulltårta och kolla Grey's =)

Skönt

Så skönt att kunna prata öppet med sin kompis igen och inse att det inte behöver vara så jobbigt som man gör det till =) Man inser också hur mycket ens pojk betyder för en! <3

Älskade ängel, du är min.. <3





Pluggade förövrigt i 2½ timme i sträck förut! Nästan nytt rekord ;)

Hemma i V-ås igen

Har haft en väldigt bra helg hemma med hemmakväll med familjen, handboll till massor, gosa med med lilla sebbe, spela NHL 10, umgås med vännerna och skaka rumpa till sköna låtar!
Alltid så skönt att va hemma även om det är stressigt och man inte får mycket plugg gjort med ska ta igen det med två väldigt intensiva veckor från och med nu halv två! Ursäkta om jag inte allt blir den socialaste men vill få så mycket plugg som möjligt gjort innan min ängel kommer till mig!


Trött!!!

Jag är så sjukt trött nu.. Skulle kunna somna på en gång.. Har varit på fältstudiedag hel dagen hos Pentti, jätte intressant han är duktigt på sina saker. Jag och Annica blev utsatta för den ena och andra träningsmetoden, så fick vi klämma på patienter lite också (a)

Så trött om jag inte somnar så går jag kanske till affären och köper något gott, är väldigt sugen på något sånt (a) men får se.. Ska iaf vara vaken senare så jag får prata med Gabriel :)

Grinig

Shit va jag blev grinig nu mot kvällen.. inte kul. Men har en kladdkaka i ugnen nu, efter mycket om och men. Ska bli gott.

Saknar min ängel väldigt väldigt mycket.. <3

Kallt

Gud va jag känner av kylan.. Helt stel överallt. Ska ta mig en macka sen och en kopp te och läsa in dagens anteckningar.. CVS, epilepsi och CP. Intressant faktiskt.

Fältstudiedag

Idag var det upp tidigt trots att man inte kunde somna inatt. Och eftersom jag inte kunde somna fastna jag vid tv:n och film om Heidi Flies (stavningen är helt fel tror jag) intressant men den sluta ju inte förens 2.25 lite försent.  Men men upp tidigt och mötte Annica vid henne strax innan nio så åkte vi till Gideonsbergs servicehus för att möta sjukgymnasten Niqlas (SKIT LIKA MOJJE ;) och arbetsterapeuten Jenny, hon hade en liten rund gravid mage så gulligt =) Fick iaf va med hos olika patienter och intervjua två stycken. Intressant men man inser ju fel det är när en person är rädd att tappa talförmågan för att det inte finns någon att prata med. Oftast när man kommer ut så där och träffar personer är det de bästa som händer under deras vecka, lite sorgligt tycker jag. Men jag uppskatta iaf hela vårdyrket mer nu som blivande sjukgymnast än som undersköterskestuderande. Känner iaf mer och mer att jag valt helt rätt utbildning, men har ju vetat sen åttan så vore ju jobbigt annars ;)

Fältstudiedag på torsdag igen men hos Pentti den gången och hans inriktning är idrottskador och det ser jag väldigt mycket framemot =)

3 veckor tills min älskling kommer hit igen =) <3


de e kallt

Sov ut imorse! Det var riktigt skönt! Slappade hela för middagen, sen cykla jag iväg tll bombardier och kollade när herrarna spelade mot Irsta. Dom va helt bort första 20 men bättrade på sig. Spela bra i början av andra också men drog på sig lite för många utvisningar. Torska tills lut och jag tycket inte att det är värt 80 spänn för en match, visserligen fick man se dammatchen också men det var inte så lockande.

Har pluggat lite också nu på kvällen men ska bättre mig och sitta mins en timme om dagen nu även fast det är skoldagar.. 

Nu är det ONE TREE HILL för hela slanten! =D

Lördagsmys!

Först och främst så mår jag ycket bättre idga även fast gårdagskvällen var tung..

När jag varit nere första vändan i tvättstugan imorse ringde mamma och sa att dom skulle komma förbi idag =)
Dom kom hit och vi for till IKEA där det inhandlades bokhylla och soffbord! Så min eftermiddag spenderades sen med att skruva ihop dom och pula med saker =) Bara en eller två tavlor som saknas så är jag nöjd sen =)

Gjorde potatisgratäng till middag, den blev super god!

Resten av min kväll ska spenderas med lite aktivitet ska bara lägga in tvätten och vänta på att pojken min ska sluta jobba så jag får prata lite med honom =) <3








Fy..

Tack va/är att åka hem till Jacob på spelkväll, men efter att Annica gått så har jag fått en väldigt jobbig huvudvärk och smärtor i käkarna =( Får se vad jag gör men just nu känns det inte som jag har lust eller ork.. Lan iaf glädja mig med att jag har tacorester i kylen och att det är fredag och att jag då om jag vill kan unna mig fredgassnax =)


=D

Har bokat in ett besök i Oktober och ett i November av och till Gabriel!

26/10 - 1/11 kommer han till mig

20/11 - 23/11
åker jag till honom

Pusskalas på högnivå kommer det att bli! <3

Snart är det fredag =D

Dagen har hittills varit lång men kul! Snackat nedre extremitet idag, menisk, korsband och andra "roliga" skador =D Kan inte låte bli att älska sånna saker! Vår lärare berättade om en höftplastik, hoppas och önskar man får vara med och titta på en sån någon dag =)

Imorgon blir det Tacos med Annica efter skolan och sen så blir det spelkväll hemma hos Jacob och hans fru med ett par andra från klassen =) Ska bli kul sen blir det tvätt och plugga på lördag lite mindre roligt dock men sånt man måste göra =) Åker ju hem nästa helg och då blir det inte jätte mycket plugga gjort ;)

Skulle kunna skriva ur mig tusen saker men orkar inte riktigt, ska iaf ner till affären snart.. Ska äta potatismos och ungsstektfalukorv idag =)

För övrigt är min pojk över söt idag som vanligt (a) <3



<3

RSS 2.0