Stockholm, Katrineholm - Västerås

Omtumlande dagar. I torsdags ringde telefonen och väclte mig klockan tio på morgonen. Mälardalenshögskola.  Shiiiiit...

- " Hej, jag heter ---- och jag ringer från Mälardalenshögskola och det är så att vi har en plats till dig här på sjukgymnastprogrammet om du är intresserad?"

Lite panik men att bli sjukgymnast är ju min dröm så jag tacka direkt ja.

Var tvungen att ringa min lärare sen direkt för att få lite info, hon ville att jag skulle komma upp redan på fredagen men eftersom det var träningsläger i helgen var det en omöjlighet.

Under helgen var det som sagt träningsläger, bland det bästa träningslägret jag varit på rent tränings mässigt. Det är super bra träningar nu när pappa och Micke tränar om jag får säga det själv. Tränade även mina tjejer. Dom är så underbara! Det var lite jobbigt att berätta för dom om skolan men de gick bra ändå =) Jätte rolig helg emd både laget och småtjejerna! =)

Måndag var jag iaf i skolan för första gången, lite läskigt och chockande med all ny info men de gick väl bra ändå. Det gick lätt och smidigt att åka med tåget upp dit så jag har bestämt mig för att inte flytta just nu. Jag vill ha mitt liv här som jag har det, för jag tror att det är det här som passar bäst för mig. På det här sättet måste jag inte sluta med allt på handbollen heller och jag kan få träffa mnånga av dem som betyder så mycket för mig så gott som varje dag om tiden finns.

Just nu känns det som att allt som varit så omtummlande håller på att lägga sig, måste bara få full kolla på allt med skolan och CSN m.m nu, men det kommer det med.

jag vet..

Jag vet att jag inte är den bästa på att uppdatera men sitter å glor handbollsmail kvällarna i ända. Det är så mycket med handbollen och jag tar bara på mig mer och mer.

Ska iaf börja kolla lite vikarie jobb nästa vecka, vill inte men pengarna kommer inte av sig själv.

RSS 2.0