Vad skulle du göra om du visste när du skulle dö?

Visst är det en jobbig fråga?
Vi fick den frågan och olika tidsperioder som vi skulle skriva om, som en uppgift i etik. Vi skulle skriva vad vi skulle göra om vi visste att vi skulle dö om a) 5 år b) 3 år c) 3 månader d) 1 vecka e) 1 dag. Snacka om att alla satte igång att snacket i klassen. Det var en lätt uppigft men ändå lite jobbig. Det är jobbigt att tänka på vad som ska hända när man dör. Uppgiften satte igång tankeverksamheten lite.

28 januari

Återigen en mycket produktiv dag.

Äh men va fan alla kan inte vara det.

27 januari

Match idag. Gick som skit eller vi had een bra period i slutet av första halvlek men that's it. Jag måste säga att jag är besviken på oss, jag säger oss för att idag var det en riktig lag förlust. Ingen av oss spelade på topp. Åh det är så tråkigt för jag vet att vi kan så pass mycket mer. Tror verkligen att det är dags för en lagkväll.  Det är mest troligt också att potatis inte blir av. That sucks.


26 januari

Fy fan vilken seg dag. Förutom handbollen på tv har det fan ine hänt ett skit. Nej jag får se till att det händer något imorgon, har ju inte match förens sen kväll..

25 januari

Idag gjorde vi det sista på projektet. Håller att hon inte total sågar det under rättningen.. Shit va stressad jag var under slut spurten, inte bara jag jag dock Sara var också lite hispig.. Så fort vi blev klara med skrivandet gick jag och Sara undan och Niklas fick sköta resten.. Sen blev det slappa ab resten skoldagen..

Efter skolan träffade jag Nathalie en snabbis för att få mina pengar. Åh va jag saknar henne vi ses alldelse för sällan hon och jag. 

Shir va jag har sjungit idag, undet jogging rundan och sen singstar med Josse Bosse..

Just nu sitter jag med Hult i luren, världens underbaraste. Dig kan jag babbla med i evigheter och bara vara med.. Det är och blir alltid kul med dig. Jag älskar dig <3 

24 januari


Har haft en liten svacka.

Det är egentligen helt otroligt hur snabbbt en svacka kan komma och hur djup den kan vara.  Det är också otroligt hur den kan dyka upp utan någon som helst anledning.  

Jag har inte alltid fullt upp men livet rullar på i 180 ändå.. Livet går så jävla fort, jag har knappt tid att sätta mig ner och njuta av färden. Jag satt i tisdags och skrev lite för mig själv med hederligt papper och penna ner lite saker som jag ville få ur mig.. Jag skrev två hela sidor. Inget jag tänker lägga upp dock..

Det gäller att ta sig i kragen och inte bry sig om petiteser.

Jag saknar syrran, vi måste ses snart. Jag älskar dig <3

21 januari

 "Sina absolut innersta och djupaste känslor är det inte lätt att dela med sig av och när man då gör

det vill man inte att andra också ska ta del av det om man inte själv valt att dela med sig till dom. Alla de saker som verkligen ligger en närmast, som sina känslor, sina tankar, sin familj eller sin absolut bästa och käraste ägodelar blir man väldigt kränkt när någon rör utan lov eller på något sätt skadar. Det är kanske inte alltid medvetet och personen känner säkert stor ångest om det skulle hända men om man inte själv släppt in personen eller gett den lov är det för mig en kränking av integriteten.  Det som verkligen är personligaste sätter man upp en skyddsväg för just för att det är så känsligt och för att man blir kränkt eller på ett sätt skadad om något händer med det. Jag är själv  från tillfälle till tillfälle en ganska så öppen person men det finns verkligen en del saker som jag känner att jag inte kan dela med mig av, inte ens till de personer som verkligen står mig närmast. Det är för personligt."

En del av mitt Etikarbete om integritet. Någon som förstår och håller med?


20 januari

Ett stor grattis till min Mamma som blir 49 år idag.. <3

Försov mig lite imorse men gick ändå upp 08.10 för att väcka mamma med frukost på soffan. Sen bar det av till Eriksdalshallen med Josse (Bu Björn).. Så jäkla kul du är.. Du har verkligen ärvt min humor ;P  Aranäs open Josse? hahah.. eller det kanske var lite för mycket av det goda? ;P  "Dom naffsa i örat jue!!!Okej, det är kanske bara jag och du som fattar det men det var kul som fan..

Ett tips säg inte att något är gulligt eller sött som socker i närheten av min bror.. 

Vad finns det mer att säga idag då? Joo såklart Sverige vann idag!!! Fan va nice...

Nej men nu blir det en kväll framför tv och datan.. Börjar från och med nu 11,30 på måndagar as nice ;D 
Go kväll ;D 

19 januari

Handboll för hela slanten idag. Ut till hallen vid halv ett för att sitta i seketriatet i tre matcher.. I de två första blev det Tyrold vinster, tyvärr inte i den tredje. Shit va det är svårt att sitta och vara tyst när a-flickorna spelar. Fast jag låter verkligen inte lika mycket på matcher längre.. Under Ica cupen 05 gick det inte att få tyst på mig. Sen var det dags för egen match.. Vi visste redan från start att vi skulle bli ifrån sprungna, men vi kämpade på bra och fick berömm av Gud (Perre).. Jag tänker inte skriva in siffrorna..

Trots att vi torskade våran match idag har det varit en bra dag, jag fick spendera den i hallen.. Det är ju bland det bästa som finns.. Längtar tills pojk-sm.. Då sitter man bänkad hela helgen..

Imorogn fyller min mor år.. Bara ett år kvar till 50 nu ;P Sen blir det väll till eriksdalshallen och kolla JSM..

Men nu Svergie - Frankrike.. Go svergie!!

18 januari

Åh va jag är trött..

Gud va jag kommer att sakna mins klasskompisar när skolan tagit slut.. Jag vet att jag kommer att tappa kontakten med många av dom, men det vill jag inte.. Kommer åka ner till Skåne och hälsa på Tess så ofta jag har råd. 

Ikväll blir det slappa av.. Se klar Systrar i Jeans..
Imorogon hel handbollsdag..

17 januari

Glömde bort att skriva igår jag.. Glänste med mitt låt kunnande på msn istället ;P

Så idag vad har skett? Jo jag har haft tema hälsa dag, har inte lärt mig nåt nytt men kommer ha ny träningsvärk imorogon..

Mina och Niklas konversationer äger alltså.. Han är en av dom bästa..

Sola med Madde sen, det svider lite lite granna ;P haha

Dröm start på EM, Go Svergie!!!

15 januari

Tisadagr är den bästa och sämsta dagen på veckan. När det är tisdag då är det verkligen inte långt kvar till fredag..  Jätte kul med två idrottslektioner men samtidigt jätte jobbigt.
Shit va dom körde slut på oss under boxningen.. Ojoj va jobbigt det var..

Jag märkte idag dag på bussresan hem jag hur mycket jag saknar att åka buss med dig varje dag.. Vi har så jävla roligt tillsammans.. Ingen och då menar jag ingen har lika bra humor som du och jag har tillsammans..

Gått och varit lite små generad hela dagen.. Tänker inte ens säga varför.. Lite pinsamt.. Hahahaha äh vad kan jag göra åt saken?:P

14 januari

Har inte så mycket att säga om dagen som varit.. Ingen toppen toppen dag men inte så pjåkig heller. 

13 januari

Igår kväll så låg jag skönt i min säng och kollade på Rocky, då ringde BB. Trevligt i och för sig men han fick mig att sätta mig vid datorn, dock inget tvång men där blev jag sittandes till sju på morgonen..

Jag gick ändå upp tidigt, 11.30. Sen kom Sebbe (världens sötaste kille, mitt kusinbarn) förbi. Sen bar det av till syrran Hult. Har alltid roligt med dig.. "Nej!!"  Fick dessutom min historia gjord.

Kollar på singing bee, fan va jag kulle äga på det .. hahah..

Nu blir det datan för hela slanten resten av kväll..

12 januari

Jag har bara inte orkat att vara inne på datorn, sovit istället..

Spelat match idag, inte världens bästa kanske.. men men livet går vidare.

Jag är extremt övertrött och har ont i kroppen nu. Vill göra något ikväll men orkar inte..

Vi hade ett samtal i bilen på väg hem idag, det var om framtiden. Det är bara halv vägs in i Januari nu men jag måste redan nu börjar fundera på hur jag vill göra i sommar, i höst och de kommande tre-fyra åren av mitt liv. Det är så många frågor som kommer upp i huvudet när jag börjar tänka på det. Man kan inte helle gå fråga sina vänner vad man ska göra för alla kommer med olika ideer och förslag. I slutändan så är ändå allt upp till mig ändå. Allt kommer vara upp till mig men det är ändå inte bara jag som kommer påverkas av mina val, mest jag men inte bara.

Jag behöver ju inte bestämma mig idag men det skulle vara skönt att redan nu veta exakt hur man vill och ska göra.

9 januari

Orka rinte skriva om allt roligt som hänt  idag, det har varit en toppen dag hekt enkelt..  

Match ikväll 20.00, Tyresöhallen.

- "Jag var uppe i varv hela träningen, efter en Burn"
- " Konstigt, vi sprang ju bara runt och runt hela träningen"
Pga. dessa två meningar så sprutade det vatten från Josses mun och näsa. Fräscht..


8 januari

Nu är klockan 19.40, herregud vilken lång dag. Tänkte igår kväll att jag skulle ta och lägga mig tidigare för jag var trött och jag behövde sova, så jag ligger i säng 22.15. Men tro inte att jag somnade då inte, somna på riktigt kanske jag gjorde vid fem. Jag kunde verkligen inte sova och när jag väl slummra till så kom drömmarna och väckte mig.

Upp 6.15 hör att hinna göra mig klar till till 7.00 bussen. Om inte Nahla varit på bussen och vi garvat åt Förtrollad hade jag nog legat och sovit.

Inte nog med att man börjar kl 8.00 på morognen man börjar också dagen och terminen med bollspel. Visst bollspelet är as kul, men grabbarna har kondis och drar verkligen upp tempot. Shit helt slut efter 1½ timme basket med dom. Sen blev det slappa sig igenom Historian och Svenskan. Niklas bet mig på historian, dagens 1:a chock alltså.  För att återigen ha idrott. Herregud alltså, steptest och arobics. Tro mig nu, min koordination är verkligen inte den bästa och det märks.

Direkt iväg till stimmet efter skolan för att träna mina "småtjejer", kul att se dem igen trots de kan vara lite på. High School musical va favoriten idag. På vägen hem i bilen kom dagens 2:a chock, alltså vilka lekar tjejerna leker. Jag kan inte ens åter berätta.

Tro det eller ej men det va skönt att komma tillbaka till vardagen och skolan idag, trots all stress.

Va mycket det är egentligen som man väljer att inte skriva med, ni missar egentligen det bästa. Vilka diskussioner vi har i klassen ibland, men man måste vara med när dom sker för att kunna fatta dom..

Nu ska jag göra klart mitt hemprov, sen blir det sova tidigt.  

7 januari

När jag väl lagt på telefonen inatt vid halv tre tog det en stund innan jag somna, mycket tankar att gå igenom. En timme efter jag somnat vaknar jag av att mobilen piper. Sms. Lite för trött då för att riktigt förstå vad det stog men jag läste det efteråt igen och det är mitt fel och inte ditt, okej? Du har inte varit annat än snäll mot mig och ändå är det du som får skuldkänslor, trots det är jag som varit omogen. Det har inte varit min mening. Och jag menar verkligen det jag skrev tillbaka.

Jag orkar inte med allting just nu, så jävla mycket som snurrar i hjärnan.

6 januari

Idag ska jag, Idag måste jag..



Idag tog jag reda på det jag behövde veta, tyvärr va det inte vad jag vill höra, men det var egentligen det jag förväntat mig höra. Man lever i en liten fantasivärld med för höga förväntningar hela tid. Jag vill fortfarande att du förblir min nära vän för du får mig att le och du är en av dom bäsat jag känner på att retas. Du är ju min bästis om du minns?


Du är fortfarande höstens bästa



5 januari

Kommer 5 januari bli något värt att minnas?


4 januari

Gud va jag är trött! Förstår inte att ma kan vara så trött trots att man sovit i 12 timmar. Har uppe nu när klockan är 14.55 i två timmar bara. Idag blev det städning av rummet, tro mig det behövdes. Ikväll blir det middag på söder, för min vän Carro fyller 18 år idag, Grattis!!

Jag grubblar ganska mycket, jag är en en grubblande människa.. Jag förstår inte varför ma gör det egentligen man göra allt bara 10 ggr värre för sig själv när man gör det. Man tycker bara synd om sig själv, fast man egentligen inte har nåt att tycka synd om.. eller? Va lätt livet skulle vara om det bara var sig själv man skulle ta hänsyn till..  

Ska man göra man tror är det som är bäst för nuet eller ska man göra det som man tror är bäst på långsikt?
Inte för att jag ens vet vad jag tror är det som är bäst.

3 januari

Idag träffade jag min kompis Nahla för första gången på en månad eftersom hon vait i Algeriet. Det blev lite fel från början och vi missade  varandra. Hon tycker om att berätta för mig vad som händer i böcker och i serier, så om någon vill veta så vet jag nu hur Harry Potter slutar ;D

Jag bjöd henne på bio som en sen födelsedagspresent, vi såg Förtrollad.. Den va så där faktsikt, men den funka.. Det roligaste var ändå de gammla männen bakom oss som satt där utan tjejer eller barn och garvade sig igenom hela filmen..

Jag måste också skriva om Hult som satt och KLAPPAD på Josefines fötter hemma sen, hahaha men sån är hon ;P 

Hur privat kan man skriva på sånna här bloggar egentligen? Hur mycket vill man att andra ska få veta om sig själv och sitt tänkade? Läser folk ens det man skriver? Jag får väl se hur det blir fram över.. 

Nu ska jag sega resten av kvällen tror jag om inget annat dyker upp  



En liten till grej tyckte att det lät så himmla kul när dom sa det på sporten. Jens Byggmark kan inte vara med och tävla på lördag efter som att han trampat på ett champangeglas på nyårsafton och skurit upp hela foten, han fick till bringa resetn av kvällen Åre sjukhus akut.  Visst det händer.. fast det måste vara lite pinsamt för honom tycker jag.. Skulle iaf jag tycka..

RSS 2.0